Sıradan bir polis memuru 4500₺ den başlangıç maaşları var diye biliyorum. Neye göre artıyor azalıyor detayını bilmiyorum.4500 ü kim alıyor 6000 lira alan ile farkı ne dereceleri falanmı
Polis Ve Komiserin Farkını Bilen Yazabilirmi ve En az Polis ve komiser Maaşı ne kadar Ve en fazla
en az 6k felan
Göreve yeni başlayan polis 5000 TL maaş alıyorBaşlangıç dip maaş olarak 4500₺ diye biliyorum.
5k civari alir görev süresi ve rütbe arttikca maasda artar iyi para aliyorlar.Polis Ve Komiserin Farkını Bilen Yazabilirmi ve En az Polis ve komiser Maaşı ne kadar Ve en fazla
Bu dereceler neye göre belirlenir?8/1 derecesinde mesleğe yeni başlamış polis memuru Ocak 2020 itibariyle 5 bin 950 TL civarında maaş alacak. 6/3 derecesinde 5 yıl deneyimli polis maaşları 2020 'un ilk 6 ayında 6 bin 200 TL civarında ödenecek. 4/2 derecesinde 10 yıl deneyimli emniyet personeli aylığı 6 bin 350 TL seviyesinde olacak. komiser ise 1.500 TL en az farkla daha fazla alır. kaynak: memurlar.net
meslekte ne kadar yıl çalışmana bağlı olarak değişiyor.Bu dereceler neye göre belirlenir?
8/1 4/2 falan