Polislik puanını karşılamama rağmen başvuru yapamıyorum

Reaksiyon skoru
91
Arkadaşlar sistemde mevzun görünmüyordum ama sonunda mevzun görünmekteyim fakat bu sefer puan tutmasına rağmen başvuru bilene yapamıyorum.
Ham puan olarak 275 üzerinde TYT puanına sahibim ve 45.25 civarında net yaptım. İnternet üzerinden araştırma yaparsanız puanı fazlaca karşıladığımı görürsünüz fakat başvuru yapamıyorum. Hiç ders çalışmadım puanım beklediğimden iyi geldi hemen işimi almak istiyorum fakat başvuru yapamıyorum. Gerekli resimleri ileteceğim sistem beni mevzun bilene görmüyordu şimdi anca gördü normalde puan yetiyor görünüyordu şimdi yetmiyor görünüyor.

tyt mat dan 1 net yapman lazımdı en az hocam keşke baskaydınız şartlara

polis amirliği başvuruları var şuan ve senin puanın yeterli değil

Arkadaşlar sistemde mevzun görünmüyordum ama sonunda mevzun görünmekteyim fakat bu sefer puan tutmasına rağmen başvuru bilene yapamıyorum.
Ham puan olarak 275 üzerinde TYT puanına sahibim ve 45.25 civarında net yaptım. İnternet üzerinden araştırma yaparsanız puanı fazlaca karşıladığımı görürsünüz fakat başvuru yapamıyorum. Hiç ders çalışmadım puanım beklediğimden iyi geldi hemen işimi almak istiyorum fakat başvuru yapamıyorum. Gerekli resimleri ileteceğim sistem beni mevzun bilene görmüyordu şimdi anca gördü normalde puan yetiyor görünüyordu şimdi yetmiyor görünüyor.
Eğitim durumunu falan güncellemeyi dene bi

Şimdi fark ettim evet arkadaş doğru diyor matematik netin yok tyt için
Yapacak bir şey yok hocam zaten 1 saat bilene çalışmadım zaten psikiyatrik ilaç kullanıyorum elenirdim herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi fark ettim evet arkadaş doğru diyor matematik netin yok tyt için
O matematik 1 net olayını nereden bulabilirim diğer sene için lazım hiç çalışmadım bu sene yine iyi geldi puanım

Yapacak bir şey yok hocam zaten 1 saat bilene çalışmadım zaten psikiyatrik ilaç kullanıyorum elenirdim herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O matematik 1 net olayını nereden bulabilirim diğer sene için lazım hiç çalışmadım bu sene yine iyi geldi puanım
PMYO bu yıl daha tarihi açıklanmamış galiba bulamadım

PMYO bu yıl daha tarihi açıklanmamış galiba bulamadım
tyt matı geç fen de 0.75
Zaten elenirdim büyük ihtimalle bu sene sıkı sayısal çalışıcağım başvuracak arkadaşlar için hayırlısı olsun. Mat 1 net şartını bilsem işaretlerdim 1 soru fakat bilmiyordum ve araştırdım şimdi yinede bulamadım. Bu sene diğer sene gibi olmayacak çalışıp kazanacağım

Geri