T.P.G.
80+ Titanium
CDPR'yi hepiniz bilirsiniz Witcher gibi bir efsanin yapımcısıAma ne zamnaki The Witcher 3'ü de aynı firma yapmıştır:
-Enis Kirazoğlu
CDPR'yi hepiniz bilirsiniz Witcher gibi bir efsanin yapımcısıAma ne zamnaki The Witcher 3'ü de aynı firma yapmıştır:
LELELEYLELELELELEYLELELELECDPR'yi hepiniz bilirsiniz Witcher gibi bir efsanin yapımcısı
-Enis Kirazoğlu
Şu yazdığınızdan oyunu oynamadığınıza emindim, altda zaten sizde yazmışsınız almadım diye. Oyunda 40 saati devirdim ve yapay zekanın 3-4 defa yerli yersiz birden ortaya çıkmaları dışında hiçbir sorun yaşamadım. Derdim sizin aksinize oyunu gömmek yada övmek değil. İnternette ki videoları görüp oyunu deli gibi linçleyen bir kitle var,anlam veremiyorum. Oyun mükemmel daha iyi olamazdı falan dediğim yok ama bu kadar abartılacak bir şey de yok. Ben GTA V'de bile çok daha bugla karşılaştım. (Kişisel bir şey demiyorum bu kafadaki kitledeki herkese mesajım.)İyi oldu bence, o kadar bug'u varken aceleye getirip yakında diye reklam yapmayacaklardı. Şimdi de bu kadar baskı altında düzeltsinler bakalım düzeltebiliyorlarsa.
massively MULTIPLAYER ONLINE??????????????1.si ben oyunu bile almadım. İşim olmaz MMO sevmiyorum zaten. 2.si üsteleyen firmadan banane 3.sü koskoca firmaya ölüm tehditi geliyordu ondan çıktı yani oyun
Mmo?1.si ben oyunu bile almadım. İşim olmaz MMO sevmiyorum zaten. 2.si üsteleyen firmadan banane 3.sü koskoca firmaya ölüm tehditi geliyordu ondan çıktı yani oyun
daha oyunun ne olduğunu bilmeyen kesim eleştiri yapıyor ahahahahha lan yazık size cidden üzülüyorum1.si ben oyunu bile almadım. İşim olmaz MMO sevmiyorum zaten. 2.si üsteleyen firmadan banane 3.sü koskoca firmaya ölüm tehditi geliyordu ondan çıktı yani oyun
demek cyberpunk ememo ve ememo sevmiyorsun oyunu almadın oynamadın ve eleştiriyorsun bi tutup kafanı s1ksem nasıl olur ?1.si ben oyunu bile almadım. İşim olmaz MMO sevmiyorum zaten. 2.si üsteleyen firmadan banane 3.sü koskoca firmaya ölüm tehditi geliyordu ondan çıktı yani oyun
ben verdim ve 240+ saat oynadım varsa sorun cevaplayım oynamamışın ve boş eleştiri yapıyorsun yaya dostum her neyse işte bana burda edebiyat mı yapıcaksın. sevmiyorum o tarz oyun böyle bir savunma yaptığına göre kesin oyuna 280 TL verenlerdensindir .d
Oyun umrumda bile değil bomboş bombok bir oyun git sen öyle oyunlara 280 tl vermeye devam et bir de 240 saat oynamış bir daha yazık kafana gereksiz senidaha oyunun ne olduğunu bilmeyen kesim eleştiri yapıyor ahahahahha lan yazık size cidden üzülüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
demek cyberpunk ememo ve ememo sevmiyorsun oyunu almadın oynamadın ve eleştiriyorsun bi tutup kafanı s1ksem nasıl olur ?
ben verdim ve 240+ saat oynadım varsa sorun cevaplayım oynamamışın ve boş eleştiri yapıyorsun ya
Kardeşim neden sidik gibi üste çıkmaya çalışıyorsun ? Edebiyattan bahsedip millete kendin edebiyat yapıyorsun. Sana yorum yazanlar %100 haklı bir yorum yapmış. İlk olarak oyun türlerini öğren sonra yorum yap 5 gram beyninle her gördüğüne MMO deme 2.si Oyunu oynayacak bilgisayarın yok sanırım o yüzden bok atıp çöp diye ağlamışsın belli 3.sü cidden yazık kafana oyunla ilgili gram bilgin olmamasına rağmen burda oyunu kötüleyip boş yapmışsın fazla rezil olmadan git burdan sıkıntılı birisin belli BOŞLan Mmo dedik diye yorum atan tiplere bak HWOWJDKAUISWKEKSKKSALSM yazık kafanıza arkadaşlar
Oyun umrumda bile değil bomboş bombok bir oyun git sen öyle oyunlara 280 TL vermeye devam et bir de 240 saat oynamış bir daha yazık kafana gereksiz seni
Evet d-dostum cp77’a biri mmo
mmo dedi ve ona 3 yorum atarak onunla dalga geçmeye çalıştım nasıl ama e okula girsem türk dili ve edebiyat notum 05 ama olsun ben cp77 oynama taraftarıyım hem okuyunca noluyor ki hhaha nası dalga geçtim ama cp77’a mmo diyen herifle iste hawliym
İste hawliym diyince üste çıkıp göt etmiş olmuyorsun yani haberin olsun yazdığın yorumlar senin 5 gram beyinli olduğun kanısına vardırıyorLan Mmo dedik diye yorum atan tiplere bak HWOWJDKAUISWKEKSKKSALSM yazık kafanıza arkadaşlar
Oyun umrumda bile değil bomboş bombok bir oyun git sen öyle oyunlara 280 TL vermeye devam et bir de 240 saat oynamış bir daha yazık kafana gereksiz seni
Evet d-dostum cp77’a biri mmo
mmo dedi ve ona 3 yorum atarak onunla dalga geçmeye çalıştım nasıl ama e okula girsem türk dili ve edebiyat notum 05 ama olsun ben cp77 oynama taraftarıyım hem okuyunca noluyor ki hhaha nası dalga geçtim ama cp77’a mmo diyen herifle iste hawliym
Daha ilk mesajında uygunsuz dil uyarısı yemişKardeşim neden sidik gibi üste çıkmaya çalışıyorsun ? Edebiyattan bahsedip millete kendin edebiyat yapıyorsun. Sana yorum yazanlar %100 haklı bir yorum yapmış. İlk olarak oyun türlerini öğren sonra yorum yap 5 gram beyninle her gördüğüne MMO deme 2.si Oyunu oynayacak bilgisayarın yok sanırım o yüzden bok atıp çöp diye ağlamışsın belli 3.sü cidden yazık kafana oyunla ilgili gram bilgin olmamasına rağmen burda oyunu kötüleyip boş yapmışsın fazla rezil olmadan git burdan sıkıntılı birisin belli BOŞ
İste hawliym diyince üste çıkıp göt etmiş olmuyorsun yani haberin olsun yazdığın yorumlar senin 5 gram beyinli olduğun kanısına vardırıyor
Ne farkeder ben bu üyeliği bu 5 iq arkadaşa cevap yazmak için açtım dahada yorum yapmamış zaten heralde 5 iq yetmemiş cevap vermeyeDaha ilk mesajında uygunsuz dil uyarısı yemiş
Bak aradan bir sene geçmiş hala mantıklı bir cevap verememiş garibimDaha ilk mesajında uygunsuz dil uyarısı yemiş