A_TURAN_A
80+ Bronze
100 tl dhaa ekle bu daha çok iş yapar50 LİRALIK TIK HIZI KUPONUYLA 200 LİRAYA GELİYOR + 10 UÇUÇ + YORUM YAPINCA 5 UÇUÇ GELİYOR TOPLAM 185 LİRAYA GELMİŞ OLUYOR
ESKİDEN ALMIŞTIM KALİTE OLARAK DÜŞÜK YAZILIM YOK AMA YEDEK OLARAK YA DA KÜÇÜK KARDEŞ VS İÇİN İDEAL DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
2 YILDA GARANTİSİ VAR GARANTİ BELGESİ OLMASA BİLE 2 YIL İÇİNDE BİR SORUN OLURSA VE TAMİR EDİLMEZSE YENİSİNİ YOLLUYORLAR
ÜRÜN LİNK
TIK HIZI KUPONU LİNK
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Cızırtısavarses kalitesi ne durumda acaba
Getir götünü bile yapamazPiyasada ki 500 600 liralık oyuncu kulaklıklarıyla aynı
bu kulaklıkta var bende nerdeyse aynı ses kaliteleri ve 2 kattan daha fazla fiyat farkı var. attığım kulaklık uçuç la 185 e geliyor.Getir götünü bile yapamaz
![]()
Havit Gamenote H2230D Mikrofonlu Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote H2230D Mikrofonlu Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote H2230D Mikrofonlu Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
en fp kablolu kulakiçi olabilir.
kablosu uzun 2 metre diye biliyorum ,kablonun uzunluğu ne kadar ? kasa yerde ve kulaklığı arka girişe takacağım. mevcut kulaklık yetişmiyor o yüzden kasayı yan kullanıyorum ayaklarımı koyacak mesafe kalmıyor. kalitesi umrumda bile değil açıkçası.
bunu da media markttan almıştım güzel kulaklık ama kafa üstünün yeri ayrı oluyor bence 165 lira daha ekleyip isteyen buna da bakabilir.
Sende fuxi h3 ile gamepower meide yok muydu koleksiyon mu yapionbu kulaklıkta var bende nerdeyse aynı ses kaliteleri ve 2 kattan daha fazla fiyat farkı var. attığım kulaklık uçuç la 185 e geliyor.