Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Polosmart PGM10 Armor Gaming Kablolu Kulaküstü Kulaklık Siyah 165 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Lydia Teyze

Yorumları fena değil dostlar. Bir iki gün pek uğrayamayacağım. Olumsuz yorumları yazarsanız yine ilk mesaja sabitlemeye çalışırım.

Piyasa fiyatı 240 tl civarı.

size bir de yoğunluktan kaçan fırsat büyük olur adlı eserimi takdim ediyorum :( 15 dk sonra görebildim, bitmişti.

WhatsApp Image 2023-09-24 at 13.31.04.jpeg

mydanozz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet UTKUN

Yorumları fena değil dostlar. Bir iki gün pek uğrayamayacağım. Olumsuz yorumları yazarsanız yine ilk mesaja sabitlemeye çalışırım.

Piyasa fiyatı 240 TL civarı.

size bir de yoğunluktan kaçan fırsat büyük olur adlı eserimi takdim ediyorum :( 15 dk sonra görebildim, bitmişti.

Alıntıyı görüntüle
hocam telegram kanalının linki var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Lydia Teyze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.n11.com/urun/polosmart-pgm10-armor-oyuncu-kulakligi-1743568 n11 de daha ıygun bir de her ay verilen yüzde 10 indirimle 216 naysla da 194 e geliyor almayı düşünen varsa n11 den alsın.

Hocam benim paylaştığım linkte ürün fiyatı 165 tl sanırım konu içeriğindeki 240 tl'yi anladınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam telegram kanalının linki var mı?

Hocam sistem daha aktif değil onu iyileştirmeye uğraşıyorum. Geliştirme sürecinde fırsat denk geldikçe de burda paylaşıyorum.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Hocam benim paylaştığım linkte ürün fiyatı 165 TL sanırım konu içeriğindeki 240 TL'yi anladınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sistem daha aktif değil onu iyileştirmeye uğraşıyorum. Geliştirme sürecinde fırsat denk geldikçe de burda paylaşıyorum.
linke tıklayınca 299 lira gözüküyor link yanlış olabilir

Top Bottom