Kataloğu atabilir misin ?Arkadaşlar Bime 18 mart ta gelicek olan polosmart pgm12 kablolu kulaklık hakkında görüşleriniz varmı almayı düşünüyorum sizce nasıl bi kulaklık fiyatı 200 TL sizce alınır mı
Kataloğu atabilir misin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sony veya jbl alırdım yerinde olsam.
Kanka hem oyun için hemde normal kullanım için lazım o yüzden fiyatı çok ucuz göründü bu özelliklere göre o yüzden bi alma düşüncesi yarattı bendeKataloğu atabilir misin ?
Sony veya jbl alırdım yerinde olsam.
Kanka alma gamenote h2016d var bütçeyi biraz daha aş alabileceğin bu bütçede en iyisidir.Alıntıyı görüntüle
Kanka hem oyun için hemde normal kullanım için lazım o yüzden fiyatı çok ucuz göründü bu özelliklere göre o yüzden bi alma düşüncesi yarattı bend
Knk peki bu kulaklığın sesi nasıl bas ları kuvvetli mi ben biraz da müzik dinleyen bi insanım eğer baslar da iyiyse gamenote almayı düşünüyorumKAnka
Kanka alma gamenote h2016d var bütçeyi biraz daha aş alabileceğin bu bütçede en iyisidir.
Bu bütçede çok iyi bas veren müzik performansı çok iyi olan yok. Diğerlerine göre iyidir ama kesinlikle.Knk peki bu kulaklığın sesi nasıl bas ları kuvvetli mi ben biraz da müzik dinleyen bi insanım eğer baslar da iyiyse gamenote almayı düşünüyorum
TM o zaman ben alıyım beğenmezsen geri iade ederim zatenBu bütçede çok iyi bas veren müzik performansı çok iyi olan yok. Diğerlerine göre iyidir ama kesinlikle.