Pompacılık mesleği nasıldır

Reaksiyon skoru
0
Evimin 50mt yanında opet var, Baristalık yapıyorum uzun zamandır, 1 aydır falan çalışmıyorum canım sıkılıyor evde. Arabalara pompalamak nasıl bi meslek önerileriniz tavsiyeleriniz neler. Uzun vadeli olarak girmeyeceğim.

Evimin 50mt yanında opet var, Baristalık yapıyorum uzun zamandır, 1 aydır falan çalışmıyorum canım sıkılıyor evde. Arabalara pompalamak nasıl bi meslek önerileriniz tavsiyeleriniz neler. Uzun vadeli olarak girmeyeceğim.
uzun vadelı olarak gırmeyeceksen yap gec benzını tasırma yeterlı ama barıstalık daha ıyı bence

Çok fazla parayla oynuyorsun, bir yerde hata yaptığın zaman fena patlayabilirsin.

Tavsiye etmem girişmedim ama çevreden duyduğumu aktarayım. İhtimaller dahilinde yakıtı karıştırırsan başın fena ağrır herhangi bir yakıt doldurup kaçma muhabbetinde masraf yine sana kitlenir. Bilgine hocam.

hocam 2 ay opette kasiyerlik yaptım pompacılarla da içli dışlıydım, yazın fena yorar herkes dışarıda oluyo denize giden oluyo vs, yanlış yakıt katmak gibi bir şey yok zaten uçları uymuyor. ayrıca kaçan bir kaç kişi olmuştu ödemeden onlarla da bi sıkıntı olmadı kamera kayıtlarıyla polise gidiliyor direkt. her opetin parası aynı mı bilmiyorum fakat asgari 17.002 iken bizimkiler 4000 yemek+24000 alıyordu

baristalık iyi bence kendini geliştiriyorsun ileride işine yarar
pompişçiliğin - yanlarını yazmış arkadaşlar onlara girmiyorum

baristalık iyi bence kendini geliştiriyorsun ileride işine yarar
pompişçiliğin - yanlarını yazmış arkadaşlar onlara girmiyorum
Ya sorun şu, yaklaşık 2 senedir Baristalık yapıyorum ve yaşadığım yerin çarşısında çalışmadığım kafe kalmadı diyebilirim

Parayla çok işin olduğu için açık verme ihtimalin yüksek. Açık verirsen de senden kesiliyor. Maaş 25 bin TL diyelim, ay sonu eline 25 bin TL geçeceği kesin değil.

Geri