Neler Yeni

Porçay' a 4 Yıl 2 Ay Hapis Kararı

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Kitlesin ve kendisini her ne kadar sevmesemde acayip saçma bir ceza olmuş kimse ot içiyorum diyen birinden ozenmez.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

DonanımFikir

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bence para karşılığı serbest kalacak Porçay
Abdü içinde aynı şeyi diyorum
[Tahminimdir]

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Gerçekten çok saçma. Adam piyasa ezhel ile dalga geçmek için öylesine bir şarkı yapıyor ve 4 yıl 2 ay hapis alıyor. Tacizciler hayvan öldürenler de elini kolunu sallayıp geziyor.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hayvana tecavüz eden kişileri 500 tl ceza verip salıyorlar bu adamın yaptığı ironiyi anlamıyorlar, boş devlet boş sistem işliyor :d

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Max Fenerli Zekası
İnsanı takımına göre yargılama. Muhtemelen de Galatasaraylısın Galatasaray'ın adını kirletiyorsun yapma!
Oda insan sende insansın, Galatasaraylılar Fenerlilerden zeki diye bir şey mi var? Bence senin zekan o arkadaştakinin 1000'de 1'i değil. Görüşünü bildiren biri ile böyle konuşamazsınız.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Bakın arkadaşlar video Porçay kanalında paylaşıldığı zaman parodi olduğu belirtilmişti. Kimse birisi ot içiyorum dediği için ot içmez, bundan önce gidin TV'deki mafya programlarını, Çukur gibi dizileri eleştirin ki bunlar gerçekten küçük çocukları özendiren şeyler. Parodi olan bir video için "Sözlere bak bu ceza haklı" demeniz ne kadar mantıklı?
Hayvana tecavüz edene 500TL verip salıyorlar, Tiktok'ta insanlara seni öldüreceğim diyen insanları salıyorlar ama şarkı parodisi yapan birisine 4 yıl 2 ay veriyorlar. Bu ne kadar mantıklı ?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
hahahahahahahahah , d-dostum ot içiyorum dedi hemen içmem lazım
Gerçekten böyle şarkılardan kliplerden vs. kötü aalışkanlıklara başlayan insan çok fazla biride arkadaşım 17 yaşında 2 yıldır sigara içiyor soruyorum neden başladın diye açıyo bi şarkı gösteriyor diyo adam haklıymış harbiden sigara keyif veriyor.

EmirYG.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir Güçlü
Böyle parodi olmaz. Sözlerine bak, normal bir ceza.
🤦‍♂️
nE

Top Bottom