Berke Gözükara
80+ Bronze
İnsanlar güldürmek için yaptığınız PARODİ şarkı yüzünden hapis cezası aldığınızı düşünün
Parodi şarkısının içeriği cezayı hak ediyorİnsanlar güldürmek için yaptığınız PARODİ şarkı yüzünden hapis cezası aldığınızı düşünün
yani gereksiz bir parodi ama hakim haksız yere vermiş
Zaten ülkemizin ünlüleri vizyonsuz
her mahkeme de kararı bağımsız farklı bir hakim verir kankaaşırı saçma olay tecavüzcüler katiller dışarda elini kolunu sallaya sallaya geziyor zoruma gidiyor nedense
Kral tazminat ile alakası yok yanlış anladın sanırım, uyuşturucuya özendirmekten ceza aldı.Zaten ülkemizin ünlüleri vizyonsuz
her davalarında tazminat açarlar
ulan zenginsin halen fakir halktan para almaya çalışıyorlar
bunun adı rezilliktir
ezelin de yaptığı mallık
eleştiri kaldıramıyorsa suç onun
Mesaj otomatik birleştirildi:
her mahkeme de kararı bağımsız farklı bir hakim verir kanka
adalet demiyelim
işini güzel yapanlara da hakaret olur
Tartışmaya gerek yok aslında amaZaten ülkemizin ünlüleri vizyonsuz
her davalarında tazminat açarlar
ulan zenginsin halen fakir halktan para almaya çalışıyorlar
bunun adı rezilliktir
ezelin de yaptığı mallık
eleştiri kaldıramıyorsa suç onun
Mesaj otomatik birleştirildi:
her mahkeme de kararı bağımsız farklı bir hakim verir kanka
adalet demiyelim
işini güzel yapanlara da hakaret olur
yo aklıma gelmişti zaten kızıyordum onaKral tazminat ile alakası yok yanlış anladın sanırım, uyuşturucuya özendirmekten ceza aldı.
dostum o hakiömin fetöcü ve ya işini sevmeden yapıyorsa onun vicdanı malesefTartışmaya gerek yok aslında ama
Ben hakim olup bi katili veya hapise girmesi gereken birine ceza vermezsem utanırım insan yüzüne bakamam pişman olurdum.
dostum lütfen hakim ol ve 1 kişi de olsa iyi olanın olduğunu bilelimTartışmaya gerek yok aslında ama
Ben hakim olup bi katili veya hapise girmesi gereken birine ceza vermezsem utanırım insan yüzüne bakamam pişman olurdum.
ot içmeyi severim ve mutlu olurum diyince çocuklar özenebilir
Önce eğitim lazım ki bende çalışıyorum hakimlik birtek böyle olaylara karar vermekle olmaz çok karışık ama keşke olsamdostum lütfen hakim ol ve 1 kişi de olsa iyi olanın olduğunu bilelim
destekliyorumÖnce eğitim lazım ki bende çalışıyorum hakimlik birtek böyle olaylara karar vermekle olmaz çok karışık ama keşke olsam
hahahahahahahahah , d-dostum ot içiyorum dedi hemen içmem lazımBöyle parodi olmaz. Sözlerine bak, normal bir ceza.