Şu an eSun PLA+ filament kullanıyorum. Porima'lar nasıl tercih edilir mi eSun'dan devam etmeli miyim ?
Önerir misiniz? Hep eSun kullandım bu zamana kadar. Yapışmama olsun ya da ne bileyim kuruma olsun, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bunda nasıl durumlar?
Teşekkür ederim. Bambu Lab A1 kullanıyorum. Baskılara da yeni başladım fakat acemi halimle bana sıkıntı çıkarmayacak bir filament olsun diye direkt eSun almıştım denenebilir bu da Premium ile normal Pla'nın farkı nedir pekiBende eSun'u uzun sure kullandım. Ama fiyat olarak daha uygun olan Porimaya geçtim. Hiç Sorun yaşamadım.
Yine de Kalite sıralaması olarak eSun'dan sonra Porima'yı tercih ederim.
Teşekkür ederim. Bambu Lab A1 kullanıyorum. Baskılara da yeni başladım fakat acemi halimle bana sıkıntı çıkarmayacak bir filament olsun diye direkt eSun almıştım denenebilir bu da Premium ile normal Pla'nın farkı nedir peki
esundan şaşma porimada kötü değildir ama bir esun etmez benceŞu an eSun PLA+ filament kullanıyorum. Porima'lar nasıl tercih edilir mi eSun'dan devam etmeli miyim ?
Ben porima filament aldım. 1 hafta anca oldu olmadı hemen bayatladı. Üstünü'de kapatmıştım naylon poşeti ile, Kendilerine yazdım neden bu kadar hızlı bayatladı diye ama cevap vermediler.Porima'nın sitesinde %15 indirim Sadece filamentlerde geçerli.
3D yazıcısı olanlar kaçırmasın.
Alıntıyı görüntüle