Neler Yeni

🔥İndirim Porima'da Filamentlerde %15 İndirim Fırsatı

vReply

80+
Porima'nın sitesinde %15 indirim Sadece filamentlerde geçerli.

3D yazıcısı olanlar kaçırmasın.

1734973981591.png

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
Şu an eSun PLA+ filament kullanıyorum. Porima'lar nasıl tercih edilir mi eSun'dan devam etmeli miyim ?

vReply

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an eSun PLA+ filament kullanıyorum. Porima'lar nasıl tercih edilir mi eSun'dan devam etmeli miyim ?

Bende eSun'u uzun sure kullandım. Ama fiyat olarak daha uygun olan Porimaya geçtim. Hiç Sorun yaşamadım.

Yine de Kalite sıralaması olarak eSun'dan sonra Porima'yı tercih ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Barış Okumuşoğlu
Önerir misiniz? Hep eSun kullandım bu zamana kadar. Yapışmama olsun ya da ne bileyim kuruma olsun, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bunda nasıl durumlar?

vReply

80+
Önerir misiniz? Hep eSun kullandım bu zamana kadar. Yapışmama olsun ya da ne bileyim kuruma olsun, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bunda nasıl durumlar?

Cr-10 Max Cihazım var. Genelde ABS filament kullandım. Nozzle 240° Tava 110° kullanıyorum. Yapışmasında hiçbir problem yaşamadım.
Cihazdan veya Cihaz ayarlarından farklılık olabilir. Ama çok sağlam yapıştığını söyleyebilirim.

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
Bende eSun'u uzun sure kullandım. Ama fiyat olarak daha uygun olan Porimaya geçtim. Hiç Sorun yaşamadım.

Yine de Kalite sıralaması olarak eSun'dan sonra Porima'yı tercih ederim.
Teşekkür ederim. Bambu Lab A1 kullanıyorum. Baskılara da yeni başladım fakat acemi halimle bana sıkıntı çıkarmayacak bir filament olsun diye direkt eSun almıştım denenebilir bu da Premium ile normal Pla'nın farkı nedir peki

vReply

80+
PLA ile iligili çok bilgim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim. Bambu Lab A1 kullanıyorum. Baskılara da yeni başladım fakat acemi halimle bana sıkıntı çıkarmayacak bir filament olsun diye direkt eSun almıştım denenebilir bu da Premium ile normal Pla'nın farkı nedir peki

Sadece ABS filement Direnç'e daha dayanıklı Daha serttir. Erime sıcaklığı 220-250 civarlarında, Solunması zararlıdır.
PLA ise ABS ye göre Daha yumuşak ve Esnektir. Erime sıcaklığı 180-200 civarlarında. Solunması Zararsızdır. ( Deniliyor Ama bence zararlı Ama ABS kadar değildir.)

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
O zaman garanti olsun eSun devam edeyim teşekkürler bilgilendirmeler için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
burak
Teşekkürler dostum indirim haberi için 😃👊 filamentim bitmek üzereydi sipariş çektim

cirak123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cirak123
Porima'nın sitesinde %15 indirim Sadece filamentlerde geçerli.

3D yazıcısı olanlar kaçırmasın.

Alıntıyı görüntüle
Ben porima filament aldım. 1 hafta anca oldu olmadı hemen bayatladı. Üstünü'de kapatmıştım naylon poşeti ile, Kendilerine yazdım neden bu kadar hızlı bayatladı diye ama cevap vermediler. 😓

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,994
Üyeler
164,939
Son üye
muhtar63
Top Bottom