- Reaksiyon skoru
- 821
Displayport arayışında olanlar bu fırsatı kaçırmasın.
Yarım saat önce bunu aldım iptalmi etsem iyi midir?Displayport arayışında olanlar bu fırsatı kaçırmasın.
Kaç metre bu?Displayport arayışında olanlar bu fırsatı kaçırmasın.
2 metreKaç metre bu?
2mKaç metre bu?
2 metre yazıyorKaç metre bu?
2 metre için iyiymiş birtane çeksemmi diye düşünüyom elimde normal var ama2 metre
2Kaç metre bu?
bende de normal var ama örgü rahat olur diye aldım kaliteli duruyor bir de bu fiyata alınır2 metre için iyiymiş birtane çeksemmi diye düşünüyom elimde normal var ama
Orası öyle ama 100-200 diyerek ufaktan birşeyler alıyor ay sonu bi bakıyom maaş bitmişbende de normal var ama örgü rahat olur diye aldım kaliteli duruyor bir de bu fiyata alınır
Bunu al, kaçırma bu fiyata.Yarım saat önce bunu aldım iptalmi etsem iyi midir?
tabi o konuda haklısınızOrası öyle ama 100-200 diyerek ufaktan birşeyler alıyor ay sonu bi bakıyom maaş bitmiş![]()
Orası öyle ama 100-200 diyerek ufaktan birşeyler alıyor ay sonu bi bakıyom maaş bitmişbende de normal var ama örgü rahat olur diye aldım kaliteli duruyor bir de bu fiyata alınır
Bende aldım yorumlardaki kalite tartışması beni öyle cezbettiki dayanamadımtabi o konuda haklısınızben aldım belki en kötü durumda arkadaşıma hediye veririm ya da satarım bilmiyorum