Tulpar9
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- A. S. D.
Fivem'de bir sunucu üzerinde çalışıyorum, birkaç gündür port yönlendirme konusunda iyice araştırma yapıp videolar izledim fakat hâlâ port açmayı beceremedim. Minecraft için de denediğimde yine becerememiştim, port checker sitelerinden portları deniyorum fakat hiçbiri açık gözükmüyor. Wan arayüzünde bende sadece ekte görünen 2 opsiyon bulunurken, benimle aynı model modem üzerinden port yönlendirme videosu yapan arkadaşta bende olmayan opsiyonlar var. Soldaki bende olan opsiyonlar, sağdaki de aynı modemin videosunda olan opsiyonlar. Bende neden eksik bilmiyorum, belki sorun wan arayüzü opsiyonumdan kaynaklıdır. Bende olan 2 opsiyonla da portlarımı açamadım. Modemimin modeli Zyxel VMG3312-B10B. modemin de bilgisayarımın da güvenlik duvarı tamamen devre dışı.
i
Arayüz de böyle görünüyor;
Güvenlik duvarı konusunda sorun olduğunu sanmıyorum fakat yine de emin olmak için görebilirsiniz;
Yerli yabancı kaynaklara günlerdir bakıyorum fakat mentalitemi yitirmeye başladım lütfen yardımcı olun, kaçırdığım söylemediğim veya lazım olan bilgileri sağlayabilirim.
Arayüz de böyle görünüyor;
Güvenlik duvarı konusunda sorun olduğunu sanmıyorum fakat yine de emin olmak için görebilirsiniz;
Yerli yabancı kaynaklara günlerdir bakıyorum fakat mentalitemi yitirmeye başladım lütfen yardımcı olun, kaçırdığım söylemediğim veya lazım olan bilgileri sağlayabilirim.