Neler Yeni

Power arızalı çıktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ismail özdemir
Beyler ben itopyadan sistem aldım ryzen 5 3600 işlemci rx 5700 mech ekran kartı 16 gb ram b450 anakart psu corsair 650 wat 80 plus neyse sistem sürekli yüke binince kapanıp açılıyordu sistemi paketledik yolladık itopyaya zar zor ulaştık gönderdik sonra tekrar zar zor ulaştık psu arızalı dendi firmaya gönderdik alın buda firmanın numarası deyip bizi firma ile muhattap ettiler firma psu sorunlu değil diyor şimdi ben arada kaldım çünkü kasa elimde değil bu bir ikincisi ortada arıza var itopya çözmüyor salıyor üç ucuz bir parça değil 400 500 tl bir şey psu ortada kazıklanan bir müşteri ve arızalı ürün var ama sorun çözülmüyor ne yapacam bilmiyorum yokmu bir yolu istanbulda olsam gider darma duman ederim ama adanadayım

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Müşteri hizmetini ara yardımcı olurlar diye biliyorum ben aradınızmı?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Beyler ben itopyadan sistem aldım ryzen 5 3600 işlemci rx 5700 mech ekran kartı 16 gb RAM b450 anakart PSU corsair 650 wat 80 plus neyse sistem sürekli yüke binince kapanıp açılıyordu sistemi paketledik yolladık itopyaya zar zor ulaştık gönderdik sonra tekrar zar zor ulaştık PSU arızalı dendi firmaya gönderdik alın buda firmanın numarası deyip bizi firma ile muhattap ettiler firma PSU sorunlu değil diyor şimdi ben arada kaldım çünkü kasa elimde değil bu bir ikincisi ortada arıza var itopya çözmüyor salıyor üç ucuz bir parça değil 400 500 TL bir şey PSU ortada kazıklanan bir müşteri ve arızalı ürün var ama sorun çözülmüyor ne yapacam bilmiyorum yokmu bir yolu istanbulda olsam gider darma duman ederim ama adanadayım
Mağdur olmazsınız dert etmeyin. İlkin itopya ile görüşün kabul etmiyorlar falan diyin. Eğer yine bir şey yapıyorlarsa arızalı olduğuna dair resmi bir mail atıyorlarsa atsınlar. Sonra THH'ye başvurun.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ismail özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilerekmi açmıyorlar?
knka ulaşamıyorum 40 kişiden düşüyor kapanıyor bugün zar zor ulaştım itopyanın bana dediği şey firma powerda arıza yok derse takıp sana geri göndeririz ben itopyaya power arızalı demedim bu kasa yüke binince res atıyor dedim kontrol ettiler power arızalı dediler gönderdik dediler şimdide corsair bana üründe sorun yok diyor geri göndereceğiz onlarda montaj yapıp size yollar dedi

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
knka ulaşamıyorum 40 kişiden düşüyor kapanıyor bugün zar zor ulaştım itopyanın bana dediği şey firma powerda arıza yok derse takıp sana geri göndeririz ben itopyaya power arızalı demedim bu kasa yüke binince res atıyor dedim kontrol ettiler power arızalı dediler gönderdik dediler şimdide corsair bana üründe sorun yok diyor geri göndereceğiz onlarda montaj yapıp size yollar dedi
Tamam işte gönderir onlar içini rahat tut itopyadan kazık yemessin.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_