Neler Yeni

Yardım POWER BOOST VK-G2052S RGB 650W 80+ Tempered Glass

rebelmoves

80+ Bronze
geç cevap için özür dilerim ama bu 650w sonuçta 2 günde patlicak hali yok ya. Bi kaç ay içerisinde PSU değiştirmem çok zor o yüzden bunla idare etmek durumundayım yaklaşık 6 ay. Sorun çıkarır mı?
sorun hiç çıkarmayabilir ama diğer güvenli markalara oranla daha fazladır ihtimali. Stabil voltaj vermiyorlar birde dalgalı vermesi de sorun ama gider mi bilmiyorum

utkutku1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
utku torunoğlu
sorun hiç çıkarmayabilir ama diğer güvenli markalara oranla daha fazladır ihtimali. Stabil voltaj vermiyorlar birde dalgalı vermesi de sorun ama gider mi bilmiyorum
Peki ben bu sorunları oyun oynarken, genel olarak bilgisayarı kullanırken hisseder miyim? (psu lar hakkında nerdeyse hiç bi fikrim yok kusura bakmayın :d)

rebelmoves

80+ Bronze
Peki ben bu sorunları oyun oynarken, genel olarak bilgisayarı kullanırken hisseder miyim? (PSU lar hakkında nerdeyse hiç bi fikrim yok kusura bakmayın :d)
performans olarak sorun olur mu bilmiyorum ama bir sıkıntı durumunda parçalara zarar verme ihtimali yüksek

utkutku1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
utku torunoğlu
performans olarak sorun olur mu bilmiyorum ama bir sıkıntı durumunda parçalara zarar verme ihtimali yüksek
Hocam bu psu kasanın altındaki bi bölmede. Nasıl diğer parçalara zarar versin. Ayrıca 80+ psu yani yok c4 yok tsar falan abartı gibi geldi internette de diğer forumlarda veya ürün yorumlarında gayet olumlu yorumlar görebiliyorum. Yani itopya nın da patlayan ürün satıcağını zannetmiyorum hadi hepsiburada dan falan alsam neyse.

rebelmoves

80+ Bronze
Hocam bu PSU kasanın altındaki bi bölmede. Nasıl diğer parçalara zarar versin. Ayrıca 80+ PSU yani yok c4 yok tsar falan abartı gibi geldi internette de diğer forumlarda veya ürün yorumlarında gayet olumlu yorumlar görebiliyorum. Yani itopya nın da patlayan ürün satıcağını zannetmiyorum hadi hepsiburada dan falan alsam neyse.
nette araştır sertifikalar sahte zaten altında demişsin. anakartta gücü ekran kartına gücü ben vermiyorum güç kaynağı vericek

utkutku1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
utku torunoğlu
nette araştır sertifikalar sahte zaten altında demişsin. anakartta gücü ekran kartına gücü ben vermiyorum güç kaynağı vericek
En az bi 6 ay idare eder en azından heralde. Olmadı sonra psu yu değiştiririz
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 ay da da hemen patlayıp parçaları bozacağını zannetmiyorum

Gamer_g

80+ Bronze
Arkadaşlar Bi kaç gün önce itopya üzerinden yukardaki kasanın içinde bulunduğu hazır bir sistem satın aldım. Ama kasanın fanları sesli çalışır mı onu tam anlamıyla bulamadım. Bu kasanın fanları sesli çalışır mı? Oyun oynarken rahatsız eder mi? PSU su yeterli olur mu?
( ryzen 3 3100, rx570 8gb, 16gb ram, B450M-A PRO MAX , 480 gb ssd)
PSU C4 ama kasa fena değil

Carpe Diem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Ege Karavelioğlu

phestopick

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
salih
az önce gamıng gecesınden almış oldugum fsp marka psu oldukça iyidir.
fsp corsaır cooler master ... bunlara bakanbılırsın
powerboost kullanmanı hıc tavsıye etmem kullanmadan sat ve baska bısey al :D

utkutku1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
utku torunoğlu
https://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSupplies.aspx buradakiler

aslında evet kasanın hava akışı fena değil ama psular kötü
Hocam tamam her şey için çok teşekkürler. Babamla da konuştum olayı anlattım oda anladı 1 2 ay içerisinde yeni kaliteli bi psu alıcaz galiba. sonuçta daha yeni 5.700 e pc aldık hemen gelir gelmez bide 500 600 lira psu masrafı yapamayacağımız için 1 2 ay beklemek durumundayım. Umarım bi sorun çıkarmaz 1 2 ay içerisinde.

az önce gamıng gecesınden almış oldugum fsp marka PSU oldukça iyidir.
fsp corsaır cooler master ... bunlara bakanbılırsın
powerboost kullanmanı hıc tavsıye etmem kullanmadan sat ve baska bısey al :D
aga maalesef 1 2 ay içersinde anca yeni psu alabilirim o yüzden biraz kullanmak durumundayım. Ama galiba zaten de 1 2 ay içerisinde bi sıkıntı olmaz inşallah

Top Bottom