550 W yazdığına göre var, ancak almanı önermem çünkü o PSU hiç iyi değil, uzak dur.
Var ama kullanılmasını önermem. Tehlikeli.
Bu Ürünü kullandınız mı nereden biliyorsunuzvar 550w ama onermem poowerboostun hicbiseyini onermem
hayır kulanmadık ama cok sorun yasayanlar var psu ile ilgili yani asla almayin giin duzgun bisey alin kiyin paraya poowerboost dandik bir firmadirBu Ürünü kullandınız nereden biliyorsunuz
Bu Ürünü kullandınız mı nereden biliyorsunuz
Kullanmadım ama ürün ortada ve kullanıcı yorumları ortada. Büyük çoğunlukla sorun yaratıyor.Bu Ürünü kullandınız mı nereden biliyorsunuz
Tamam3 aya yanık ekran kartı + anakart vs kombisi istemiyorsaniz pb almayın
KARDEŞİM CİDDENMİ ya ben itopyadan hazır sistemle beraber sipariş etdim kargoya verildi şimdi bozulursa kimin sorumluluğunda3 aya yanık ekran kartı + anakart vs kombisi istemiyorsaniz pb almayın
Konuyu hüpletme, dostum gelince para biriktir 300 TL indirimle güzel psu alırsınKARDEŞİM CİDDENMİ ya ben itopyadan hazır sistemle beraber sipariş etdim kargoya verildi şimdi bozulursa kimin sorumluluğunda
Senin sorumluluğuna, başka kimin olacak.KARDEŞİM CİDDENMİ ya ben itopyadan hazır sistemle beraber sipariş etdim kargoya verildi şimdi bozulursa kimin sorumluluğunda