Çözüldü✓ power suply kıvılcım atıyor

Reaksiyon skoru
34
arkadaşlar valorant oynarken kasadan elektrik sesi geldi sonra kıvılcım attı bende korkudan kapattım. sizce bu büyük bir sorunmu diğer parçalar da sıkıntı çıkarırmı

tabii ki sorun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

markası nedir

arkadaşlar valorant oynarken kasadan elektrik sesi geldi sonra kıvılcım attı bende korkudan kapattım. sizce bu büyük bir sorunmu diğer parçalar da sıkıntı çıkarırmı
Anakartında 4+2 8 pin işlemci beslemesi var. Sen PSU'nda 4 pin var diye tek 4 pin taktıysan ve öyle kullanıyorsan bunu yapabilir bi açıp fotoğraf atar mısın?

tabii ki sorun

markası nedir
gamepower kasanın içnde geldi

kasa bu

Kk pc açarsan içinde sağlam malzeme kalma ben sana diyim en iyisi psu soketlerini sök eğer bilmiyorsan bilgisayarcıda söktür en az 500-600 wat +80 pls al ama bu tarz cızırtı falan tehlikeli durumlara düşmek istemiyorsan kesinlikde +80 plus sertifikalı psu tercih et

psu yu salla diğer parçalara bak sen zarar vermiş mi sakın açayım falan deme yeni psu al

Kk pc açarsan içinde sağlam malzeme kalma ben sana diyim en iyisi psu soketlerini sök eğer bilmiyorsan bilgisayarcıda söktür en az 500-600 wat +80 pls al ama bu tarz cızırtı falan tehlikeli durumlara düşmek istemiyorsan kesinlikde +80 plus sertifikalı psu tercih et
pkei bir tane önersenize ben söküp takabilirim

pkei bir tane önersenize ben söküp takabilirim
Hocam beni ciddiye alıp kasanın içinin fotoğrafını atar mısın? Şuan pcyi açarsan da bir şey olmaz patlama durumu vesaire ama yine de sen açmadan dediğimi yap.

Geri