Neler Yeni

Power tuşu takılı kaldı nasıl devre dışı bırakılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berat Karal
Arkadaşlar telefonun power tuşu takılı kaldı ikide bir kapanıp açılıyor suan o kadar hızlı yaziyorum ki kapanmadan yazabilmek için saadete geliyim bu power tuşunu iptal edebileceğim bi uygulama var mi ? Çabuk olursanız super olur her an loopa girebilir tekrar.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
Ekran Alıntısı.PNG

Yolu takip et yukarıdan ve sarı olan yerleri hiç bir şey yapma diye seç

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
Arkadaşlar telefonun power tuşu takılı kaldı ikide bir kapanıp açılıyor suan o kadar hızlı yaziyorum ki kapanmadan yazabilmek için saadete geliyim bu power tuşunu iptal edebileceğim bi uygulama var mi ? Çabuk olursanız super olur her an loopa girebilir tekrar.
Onu rootsuz yapabilecek bir uygulama yok sanırım telefonun modeli ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berat Karal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi redmi s2
Mesaj otomatik birleştirildi:

En azından denerim Xiaomi bazı uygulamalarda rootu şart koşmuyo baktım olmuyo power tuşunu bozmak için elimden geleni yapicam ufaktan şimdi tornavidayla giriş yapcam

• Beğen
Reaksiyonlar: Sh1n

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
Xiaomi redmi s2
Mesaj otomatik birleştirildi:

En azından denerim Xiaomi bazı uygulamalarda rootu şart koşmuyo baktım olmuyo power tuşunu bozmak için elimden geleni yapicam ufaktan şimdi tornavidayla giriş yapcam
Bozmak için değil de tuşu kurtarmaya çalış bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berat Karal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bozmak için değil de tuşu kurtarmaya çalış bence
Knk dünden beri uğraşıyorum kurtulcak gibi değil en ufak temasta uyku moduna alıyo resmen fiziksel tuş dokunmatik oldu bu zaman kadar kurtarmaya çalıştım ama artık tornavidanin zamanı tuşu sokcem zaten çift tıkla kapanıp açılıyo tam kapatmak açmak içinde ses tuşuna atadim

• Beğen
Reaksiyonlar: Sh1n

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Telefonun fiziksel güç tuşunu iptal edemezsin, ana fiziksel kontrol görevini üstlenir o tuş. Ancak söyle yapabilirsin, güç tuşunu iğne ya da tırnağın yardımıyla geriye çekip, basıncı engelleyebilirsin. Ya da cihazının modeline bağlı olarak içine müdahele edebilirsin.

Top Bottom