Neler Yeni

Powerbank Laptopa Zarar Verir Mi?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Bir arkadaşım MSI GP66 Leopard almayı düşünüyor, prizden uzak kalabilmek adına powerbank de almayı düşünüyor. Almayı düşündüğü powerbank 45W ancak bilgisayarın güç adaptörü 230W.
Prizden şarj etmekten daha yavaş olacağını biliyoruz ancak asıl sorum cihaz kullanımdayken veya kullanımda değilken cihazı bu powerbank ile şarj etmek bilgisayarın bataryasına veya diğer bileşenlerine zarar verir mi/ömürlerini azaltır mı?
Laptop link
Powerbank link2
Not: Konu olarak laptop teknik sorunu olmadığını düşündüğüm için PSU kısmında açtım, modlar yanlış olduğunu düşünüyorsa güncelleyebilirler.
EKLEME: Cihazı şarj etmek için uygun/uyumlu başka powerbank önerilerine de açığız.

Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bir arkadaşım MSI GP66 Leopard almayı düşünüyor, prizden uzak kalabilmek adına powerbank de almayı düşünüyor. Almayı düşündüğü powerbank 45W ancak bilgisayarın güç adaptörü 230W.
Prizden şarj etmekten daha yavaş olacağını biliyoruz ancak asıl sorum cihaz kullanımdayken veya kullanımda değilken cihazı bu powerbank ile şarj etmek bilgisayarın bataryasına veya diğer bileşenlerine zarar verir mi/ömürlerini azaltır mı?
Laptop link
Powerbank link2
Not: Konu olarak laptop teknik sorunu olmadığını düşündüğüm için PSU kısmında açtım, modlar yanlış olduğunu düşünüyorsa güncelleyebilirler.
Laptopu powerbank ile şarj edemez

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Üründe notbebook şarjı yazdığı için edebileceğini düşündüm, niçin edemez? Daha önce macbookunu powerbank ile şarj eden gördüm.
Laptopun şarj girişi farklı powerbank girişi farklı knk nasıl şarj etmeyi düşünüyon.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Üründe notbebook şarjı yazdığı için edebileceğini düşündüm, niçin edemez? Daha önce macbookunu powerbank ile şarj eden gördüm.
O macbook, lightning portu üzerinden şarj ediliyor ve aralarındaki güç tüketimi farkı çok büyük. Bir şekilde yeterli gücü aldınız diyelim bu laptopta portlar üzerinden şarj desteği yok. Type-c portunun thunderbolt desteklemesi gerekir ki bu laptopta desteklemiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptopun şarj girişi farklı powerbank girişi farklı knk nasıl şarj etmeyi düşünüyon.
Type c üzerinden thunderbolt ile mümkün

Úrsula Corberó

80+ Bronze
O macbook, lightning portu üzerinden şarj ediliyor ve aralarındaki güç tüketimi farkı çok büyük. Bir şekilde yeterli gücü aldınız diyelim bu laptopta portlar üzerinden şarj desteği yok. Type-c portunun thunderbolt desteklemesi gerekir ki bu laptopta desteklemiyor

Zaten linkte ki laptop üzerinden söyledim benim de aklıma geldi type c ile şarj olabilir belki diye.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En kötü 1-2 dönüştürücü ile hallederiz diye hesap ettim kafamda, şuan önceliğimiz priz başından kurtulmak.

Zaten linkte ki laptop üzerinden söyledim benim de aklıma geldi type c ile şarj olabilir belki diye.
Teşekkür ediyorum. Peki bildiğiniz uygun yollar var mı?

Úrsula Corberó

80+ Bronze
En kötü 1-2 dönüştürücü ile hallederiz diye hesap ettim kafamda, şuan önceliğimiz priz başından kurtulmak.

Bu konuda pek fikrim yok malesef.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Yani taşınabilir manada yok, var ama absürt kaçar bir ups. Prizden neden kurtulmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Yani taşınabilir manada yok, var ama absürt kaçar bir ups. Prizden neden kurtulmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum
Anladım. Arkadaşım uzun saatler kütüphanede çalışmak istiyor, her seferinde de priz aramak istemiyormuş.
Macbook almayı düşündü ama onun performansını beğenmedi sanırsam. Hem pil performansı hem de cihaz performansı olarak iyi bir şey olsun istiyor.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Anladım. Arkadaşım uzun saatler kütüphanede çalışmak istiyor, her seferinde de priz aramak istemiyormuş.
Macbook almayı düşündü ama onun performansını beğenmedi sanırsam. Hem pil performansı hem de cihaz performansı olarak iyi bir şey olsun istiyor.
Bütçesi nedir? @Techno08

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,929
Üyeler
160,908
Son üye
Kamil24
Top Bottom