Yardım Powerboost psu patlarmı?

ozomona

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
420
Çok kaliteli değil. Bulunduğun yerde elektrikte dalgalanma yoksa sorun olmaz.
Sistemi almadıysanız PSU su kaliteli bir şey önerebilirim.

Vatan bilgisayardan almış olduğum rx6600 lü hazır sistemdeki powerboost psu markasına patlama yanma gibi eleştirilerden dolayı güvenemiyorum şuan bütçem yok psu yu değiştirmem şartmı patlama olayı olabilirmi yardımcı olun

https://www.vatanbilgisayar.com/int...prime-h610m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html
Patlamaz, yanmaz sadece kalitesiz diğer markalara göre. Korumaları vs iyi ve güvenilir değil. Ama öyle her an patlayacak korkusuna gerek yok

Rampage Reaction Kasadaki Psu ya bir şey olurmu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Patlamaz, yanmaz sadece kalitesiz diğer markalara göre. Korumaları vs iyi ve güvenilir değil. Ama öyle her an patlayacak korkusuna gerek yok
Rampage Reaction Kasadaki Psu ya bir şey olurmu?

Elektrik çok sık gitmiyor ama ne olacağı belli olmaz akım korumalı priz alırsam bir sıkıntı olurmu

oo askeriyede bomba uzmanlığı temel eğitiminde kullaniyor patlamak ne kelime :kekw:

oo askeriyede bomba uzmanlığı temel eğitiminde kullaniyor patlamak ne kelime :kekw:
Kanka şaka maka dalga geçiyonuzda hiç patladığını gördünüzmü? Ben araştırdım bulamadım

Kanka şaka maka dalga geçiyonuzda hiç patladığını gördünüzmü? Ben araştırdım bulamadım
hocam bomba değil bu patlama deyince lambanın patlaması gibi düşünün düşük bir ihtimal ama olurda yanarsa yine düşük bir ihtimalle diğer bileşenlere (ekran kartı, depolama, anakart) zarar verebilir

Geri