Anasına satayım kimse de demiyor neden @Sadeceogrenmekistiyorum un Pp ye gelip git artık neden daha buradasın diye yazdığı için ona bir şey denmiyorBilgim yoktu diyor, özür diliyor daha ne istiyorsun dostum? Bir kişi dedi diye Rampage PSU almaz zaten kimse, mutlaka cevap yazan olur.
sıkıntıları var bu arkadaşın benım kavga gibi bir amacım yoktuSeni konuyu yükseltmek ile tehdit eden birisine kızıyorsun ama başka bir arkadaşa ''vallaha diyorum o konuyu yükseltirim'' diyorsun.
Anasına satayım kimse de demiyor neden @Sadeceogrenmekistiyorum un Pp ye gelip git artık neden daha buradasın diye yazdığı için ona bir şey denmiyor
elveda forum diye konu açıyorsun gidiyorum dıyorsun hala forumda mesaj yazıyorsun onun için dewdim git artık diye hem silebiliyorsun @kandes22 doğru soyluyorAnasına satayım kimse de demiyor neden @Sadeceogrenmekistiyorum un Pp ye gelip git artık neden daha buradasın diye yazdığı için ona bir şey denmiyor
Ona hak vermedim ki, ikiniz de haksızsınız. Bunun için kavga etmenin manası yokAnasına satayım kimse de demiyor neden @Sadeceogrenmekistiyorum un Pp ye gelip git artık neden daha buradasın diye yazdığı için ona bir şey denmiyor
Madem öyle daha neden benim profilime geliyorsun?sıkıntıları var bu arkadaşın benım kavga gibi bir amacım yoktu
PSU yu bombsite bölgesine kuruyorlar sonra bi anda sigortayı kapatıyorlar sonra zaten güm he bide bi psu için kavga etmeyin kaç yaşındasınızbir rivayete göre c4 yerine bu psuları kullanıyolarmış
Gidiyorsam sana ne laelveda forum diye konu açıyorsun gidiyorum dıyorsun hala forumda mesaj yazıyorsun onun için dewdim git artık diye hem silebiliyorsun @kandes22 doğru soyluyor
Doğru bilginin öznelliği nasıl olabilir ki? Doğru doğrudur. Neyi kastettiniz burada?Yanlış bilgi kişiden kişiye değişir bana göre doğrudur sanan göre yanlıştır. Eğer yönetim kendi fikirlerine göre doğru yada yanlış derse asıl yanlışı yönetim yapmış olur.
Aga profiline yazdıysa silebilirsin.
Bende haksız oldum çok güzel adam hem konuma yazıyor git diye hem de profilime gelip "neden gıtmıyorsun" yazıyorOna hak vermedim ki, ikiniz de haksızsınız. Bunun için kavga etmenin manası yok
evet haksızsın gıdıyorum diye konu açmıssın hala burdasınBende haksız oldum çok güzel adam hem konuma yazıyor git diye hem de profilime gelip "neden gıtmıyorsun" yazıyor
Evet bende haksızım zaten değil mi