Neler Yeni

PowerBoost ve rampage gibi markaların güç kaynaklarını savunmak

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Doğru bilginin öznelliği nasıl olabilir ki? Doğru doğrudur. Neyi kastettiniz burada?
Yani dostum eğer gerçekten ''bariz'' bir şekilde yanlış ise tamam cezası verilsin. Ancak doğru veya yanlışlığı yönetimin kendi fikrine göre ise o zaman cezası kesilmesin.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Bende haksız oldum çok güzel adam hem konuma yazıyor git diye hem de profilime gelip "neden gıtmıyorsun" yazıyor
Evet bende haksızım zaten değil mi

Dostum rapor edebilirsin, profiline yazdıysa mesajını silebilirsin.

En son olarak moderatöre özelden ulaşabilirsin.

tamam ok yazmak rezil etmek mi ? küçük düşürmekmi ?
Ben seni engelledim sende beni engelleseydin
Screenshot_2020-09-03-16-18-43-603_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2020-09-03-16-18-55-867_com.android.chrome.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak İskenderoğlu
Forum da bir üye sürekli PowerBoost ve rampage gibi markaların güç kaynaklarını öneriyor, ben de bu güç kaynakları kalitesiz dediğim için bana böyle cevaplar yazıyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Daha önceden de şöyle demişti "bir arkadaşım PowerBoost psu kullanıyor, 8 ay boyunca bir şey olmadı ve 3 defa elektrikler kesildi yine bir şey olmadı" demişti
Artık İllallah geldi ben de konu açtım
Yanlış bilgilendirme diye bir şey gelmeli bence foruma, çünkü böyle önerileri gördükçe canım sıkılıyor ve utanmadan bu markaların güç kaynaklarını savunuyor
Konu da burada
Eski konu ama artık bitmeli bu muhabbet. Abdullah hocam son video'da f/p sisteme Rampage koyarak noktayı koydu. Gerçi P.h. de Powerboost almıştı f/p sistemde. İlla patlar endişesi olanlar akım korumalı priz kullansın diyorum ve alınır iki markada. Ama Frisby ve diğer markası duyulmamış psu'lardan uzak durulması şart garanti sıkıntısından dolayı. Bütçe varsa gidip en iyisi msi alın hem diğerlerine göre ucuz modüler kaliteli (Msi mpg a650gf ve üstü için konuşuyorum) hem koruma bakımından özellikleri karşılıyor 6 şart korumanın 6'sı da var bu kadar konu bitti.

Top Bottom