O zaman emanet bir güç kaynağı çözün ama psu bozulmamışsa bile onu kullanmaya devam etmeyin.Parçalara zarar gelmediğini başka bir psu la mı denememiz lazım.
Eğer parçalar gitmişse 550 TL boşa gidecek onu da yapmak istemiyorum.
biraz daha arttırır 650w alırımHydro k yerine bunu alınXPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 5.914,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O zaman bunu alın, tam 8 koruma içeriyor.
XPG Pylon PYLON550B-BKCEU 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
XPG Pylon PYLON550B-BKCEU 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
550 watt yeterli midir?Hydro k yerine bunu alınXPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 5.914,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rahat yeter.550 watt yeterli midir?
Sistem ?550 watt yeterli midir?
benim c4 patlamıştı başka psu deneymedim ama aerocool aldım sorun yokParçalara zarar gelmediğini başka bir psu la mı denememiz lazım.
Eğer parçalar gitmişse 550 TL boşa gidecek onu da yapmak istemiyorum.