Neler Yeni

🔥İndirim Prime Üyelerine 4 Al 3 Öde Fırsati🔥Cips - İçecek👈

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,977
İsim
Mehmet Aslan
Geçen motoru servise götürdüm yağ falan değişçek.

servis kapısı önünde ( bekleme alanı ) bi elemanla tanıştım konuşması kayıyordu suriyeli sandım filistinliymiş. yazılım mühendisiymiş. gayet eğitimli ve kültürlü bir çocuktu. motordan girdik filistinden çıktık.

Dedim bu hamas lideri hakkında ne düşünüyorsun ?

Allah onun belasını versin israil ajanı abi o dedi.

Tamam dedim.

Motorlara bindik bir kaç tur attık dağıldık.
Kendilerinden hem ekonomik olarak hem de teknoloji olarak üstün olan ve Başında Soykırımcı bir manyağın olduğu adını anmayacağım ülkeye saldırarak binlerce masum Filistinli sivilin ölmesine sebep oldular. Bile bile kendi halklarının canını ortaya koyarak savaşı körüklediler. Filistinli arkadaşa hak veriyorum , geçmişte bu yapıya bölgedeki hangi ülke göz yummuş ve desteklemiş bir araştırsın arkadaşlar , 32. Gün Arşivini tavsiye ederim.

GirayHan

80+ Platinum
Kendilerinden hem ekonomik olarak hem de teknoloji olarak üstün olan ve Başında Soykırımcı bir manyağın olduğu adını anmayacağım ülkeye saldırarak binlerce masum Filistinli sivilin ölmesine sebep oldular. Bile bile kendi halklarının canını ortaya koyarak savaşı körüklediler. Filistinli arkadaşa hak veriyorum , geçmişte bu yapıya bölgedeki hangi ülke göz yummuş ve desteklemiş bir araştırsın arkadaşlar , 32. Gün Arşivini tavsiye ederim.
bu yorumu konuya sabitlemeliler her satırına imzamı atarım.

adam şunu diyordu ayrıca. ölmekten bıktık.

atatürk hakkında ki düşüncelerini de sordum.

şunu söyledi ; "ingiliz hegemonya'sı altında eğitim gördüğümüz için tek bir filistinli dahil atatürk'ü sevmez fakat ben seviyorum çünkü onların bize dayattığı kitaplar harici ben istanbula geldiğimde yakın türk tarihini okudum."

ee dedim türkleri seviyor musunuz ?

abi dedi filistinlilerin de %90'ı türkleri sevmez.

neden dedim ?

abi onlar laik müslüman olduğu için filistinliler türkleri tam müslüman olarak görmez. filistinliler sadece araplarla kardeştir.

bu cümleye pek şaşırmamıştım tanıdık geldi.

sonra düşündüm filistine saldırı olunca bağıran çağıran filistinliler hep şu cümleyi söylüyordu eyy arap ülkeleri neredesiniz ? ben bi tane bile eyy türkiye neredesiniz yardıma gelin diyeni görmedim. varsa da filistinli arkadaşın dediği gibi %10 kesimdir.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,489
İsim
Baran Kut
Boykot ürünleri olmasını geçtik bunların birçoğu tatlı zehir. Sonra neden kanser olduk diye mızıklanmayın.
Bu tarz profil fotoğraflarına izin var mıydı? İlham kaynağım Hitler'i koymak isterim ben de(!) :kekw:

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Timur
Boykot ürünleri olmasını geçtik bunların birçoğu tatlı zehir. Sonra neden kanser olduk diye mızıklanmayın.
bu yorumu okurken mis gibi coca colamı yudumluyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Onur Yücel
Geçen motoru servise götürdüm yağ falan değişçek.

servis kapısı önünde ( bekleme alanı ) bi elemanla tanıştım konuşması kayıyordu suriyeli sandım filistinliymiş. yazılım mühendisiymiş. gayet eğitimli ve kültürlü bir çocuktu. motordan girdik filistinden çıktık.

Dedim bu hamas lideri hakkında ne düşünüyorsun ?

Allah onun belasını versin israil ajanı abi o dedi.

Tamam dedim.

Motorlara bindik bir kaç tur attık dağıldık.
Birader zaten haması överse sıkıntı , bizim Türklerin pkk yı övmesi gibi bir şey bu. Ya da Kürtlern pkk iyidir abey demesi gibi. Hamas bir terör örgütü filistinin ordusu falan değil ki , tabi ki bela okuyacak çok normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,081
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom