bende amazonu gösterip 90 yazıyor ama mahallendeki mağazalara tıklayınca 12tl gözüküyoradres seçince 45 filan oluyor. her markette öyle değil muhtemelen yada hata.
Eğer gidersen haberet merak ettimAga ben bi migrosa koşuyorum o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende amazonu gösterip 90 yazıyor ama mahallendeki mağazalara tıklayınca 12tl gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
En az sevilen original olduğu için stokda kalmış o yüzden indirimle millete satıyorlar elde kalmasın diye. ( Market sektöründe çalışıyorum )Pringles 165 gr Original Patates Cips Fiyatları
Pringles 165 gr Original Patates Cips en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! Pringles 165 gr Original Patates Cips fiyatlarını karşılaştır ve ürün özelliklerini inceleyerek en ucuz Pringles 165 gr Original Patates Cips keşfet.www.cimri.com
originale gelene kadar tadı daha kötü olan birkaç çeşit var usta ya. en az sevilen demen garip geldiEn az sevilen original olduğu için stokda kalmış o yüzden indirimle millete satıyorlar elde kalmasın diye. ( Market sektöründe çalışıyorum )
Satış sayılarına göre söyledim kankam, Pringles zaten diyet cipsi.originale gelene kadar tadı daha kötü olan birkaç çeşit var usta ya. en az sevilen demen garip geldi
gelseydi başa pringels havuzunda parti yapacaktık. Ah cem uzan reyiz....Kıymetini bilemedik Cem Uzan :/
Konunun sahibi niye ban yedi acabaMümkün değil. Ufağı olsa normal derdim.