En sevdiğim dizi olan Prison Break gibi diziler var mı arkadaşlar maceralı,ülke değiştirmeli,kaçmalı,kovalamalı bu tür diziler varsa tavsiye eder misiniz (Netflix) teşekkür ederim.
izledim çok güzel çok çok güzel...Prison Break tarzı değil pek ama, Sherlock Holmes dizisini izlemediyseniz şiddetle öneririm.
üfffff mEsUt kOmİsER go brrrraRkA sOkAkLaR
Criminal almanya ? criminal ?Aynı kalitede daha iyi bir senaryoya sahip bir dizi önerebilirim ama criminal temalı.
The Mentalist diyecektim ama sen bilirsin. Dizinin kendine ait bir felsefesi var ve psikolojiyi çok iyi kullanıyor. Şiddetle tavsiye ederim.izledim çok güzel çok çok güzel...
Mesaj otomatik birleştirildi:
üfffff mEsUt kOmİsER go brrrr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Criminal almanya ? criminal ?
Yanlış anlamışım kusura bakma bakacağım teşekkür ederim.The Mentalist diyecektim ama sen bilirsin. Dizinin kendine ait bir felsefesi var ve psikolojiyi çok iyi kullanıyor. Şiddetle tavsiye ederim.
escape from pretoriaEn sevdiğim dizi olan Prison Break gibi diziler var mı arkadaşlar maceralı,ülke değiştirmeli,kaçmalı,kovalamalı bu tür diziler varsa tavsiye eder misiniz (Netflix) teşekkür ederim.
netflix de çıkmıyorThe Mentalist diyecektim ama sen bilirsin. Dizinin kendine ait bir felsefesi var ve psikolojiyi çok iyi kullanıyor. Şiddetle tavsiye ederim.
Orada olmadığını eklemeyi unutmuşumnetflix de çıkmıyor
buda netflix de çıkmadıescape from pretoria
film ama benzer konu
escape plan da var bunu belki izlemişsindirescape from pretoria
film ama benzer konu
ben internetten izledimbuda netflix de çıkmadı
evet gördüm ilgimi çekmişti ama bakmamıştım.escape plan da var bunu belki izlemişsindir