Elmeryy 80+ Silver Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 2,246 Dahası Reaksiyon skoru 947 İsim Ömer Yılmaz Steam #forEF Elmeryy Discord elmeryy 7 Ocak 2023 #1 dün 4 sularında oyun oynuyordum gece birden pc kapandı prizden çatırtı sesleri geldi biraz sonra tekrar denedim priz çalışıyor ama sizce zarar verir mi
dün 4 sularında oyun oynuyordum gece birden pc kapandı prizden çatırtı sesleri geldi biraz sonra tekrar denedim priz çalışıyor ama sizce zarar verir mi
oaK´ 80+ Gold Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 9,194 Dahası Reaksiyon skoru 4,535 İsim Olcay akbulut 7 Ocak 2023 #2 priz arası temassızlık olmasın, oynama falan var mı? genelde takmaya çalışınca ve bolluk olursa o şekilde ses geliyor
priz arası temassızlık olmasın, oynama falan var mı? genelde takmaya çalışınca ve bolluk olursa o şekilde ses geliyor
Elmeryy 80+ Silver Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 2,246 Dahası Reaksiyon skoru 947 İsim Ömer Yılmaz Steam #forEF Elmeryy Discord elmeryy 7 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 olcayaak yazmış: priz arası temassızlık olmasın, oynama falan var mı? genelde takmaya çalışınca ve bolluk olursa o şekilde ses geliyor Devamı için tıklayın... olmuş olabilir zaten zor bela yetişiyor ama priz önceden de yanmıştı içinin rengi falan değişti korkuyorum biraz o yüzden
olcayaak yazmış: priz arası temassızlık olmasın, oynama falan var mı? genelde takmaya çalışınca ve bolluk olursa o şekilde ses geliyor Devamı için tıklayın... olmuş olabilir zaten zor bela yetişiyor ama priz önceden de yanmıştı içinin rengi falan değişti korkuyorum biraz o yüzden