Prizden gelen kablodan elektrik carpti

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar küçük yeğenim var lamba getirdi prize taktı bende kabloya bakmadim elektirik çarptı 3-4 saniye sürdü attım çok şiddetli çarptığını hissetmedim simdi elim ayagim toprakta bekliyorum bu priz kablosundan gelen elektrik 220 v diye biliyorum zararı olur mu olay olalı 10-20 dk oldu şuan baş ağrısı vs yok sizce doktora gitmelimiyim

kardeşim pamuk şeker misiniz anlamıyorum çarpmış bişey olmamış işte toprağa dokun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hani çok büyük etkenler gösterirse tabii ki git doktora

Bişey olmaz bana stajda sanayi elektriği 380v çarptı Allah'tan önlemimizi alıyoruz orada bişey olmadı o kadar 50v yukarısı insan sağlığı için zararlı evet dikkat etmek gerekiyor sende bişey olacağını sanmıyorum geçmiş olsun

Bişey olmaz bana stajda sanayi elektriği 380v çarptı Allah'tan önlemimizi alıyoruz orada bişey olmadı o kadar 50v yukarısı insan sağlığı için zararlı evet dikkat etmek gerekiyor sende bişey olacağını sanmıyorum geçmiş olsun
Çarptı noldu reis sonra önlemi aliyonda o an nasıl çarptı ve ne kadar carpti

kardeşim pamuk şeker misiniz anlamıyorum çarpmış bişey olmamış işte toprağa dokun

hani çok büyük etkenler gösterirse tabii ki git d

hani çok büyük etkenler gösterirse tabii ki git doktora
Bişey yok şuan reis ama maalesef bu sağlık konusunda biraz kıllanıyorum

Koruyucu ayakkabı ve eldiven var onlar koruyor he evde de çarpıldım dükkanda çarpıldım şükür bişey olmadı
O an carpildiginda eldiven varsa bişey olmaz reis geçmiş olsun

Bişey yok şuan reis ama maalesef bu sağlık konusunda biraz kıllanıyorum

O an carpildiginda eldiven varsa bişey olmaz reis geçmiş olsun
Oluyor olmaz olur mu bende o sıra yoktu takmamistim ama bişey olmadı şükür

Arkadaşlar küçük yeğenim var lamba getirdi prize taktı bende kabloya bakmadim elektirik çarptı 3-4 saniye sürdü attım çok şiddetli çarptığını hissetmedim simdi elim ayagim toprakta bekliyorum bu priz kablosundan gelen elektrik 220 v diye biliyorum zararı olur mu olay olalı 10-20 dk oldu şuan baş ağrısı vs yok sizce doktora gitmelimiyim
Bişeycik olmaz ben çarpıla çarpıla şu matematikçi adam gibi olacam artık(keşke)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,191
Üyeler
192,637
Son üye
Fotamako
Geri