Olur, değiştirin.Masaüstü bilgisayarım için akım korumalı priz kullanıyorum prizin düğmesine bastığım zaman hafif cızırtı geliyor sorun olur mu
Prizleri sök tak yap temassızlıktan yapıyordur haylada yapıyorsa aç içine bak kablolar gevşemiştir açamıyorsanda elektrikçiye götür veya kullanmaMasaüstü bilgisayarım için akım korumalı priz kullanıyorum prizin düğmesine bastığım zaman hafif cızırtı geliyor sorun olur mu
Önceden böyle bir şey olmuyordu zaten bir kere düğmeye bastım cızırtı sesi geldiPrizleri sök tak yap temassızlıktan yapıyordur haylada yapıyorsa aç içine bak kablolar gevşemiştir açamıyorsanda elektrikçiye götür veya kullanma
Şuan dediğinizi yaptım ses gelmiyor acaba uzun süre priz kapalıda olduğu için olabilir miPrizleri sök tak yap temassızlıktan yapıyordur haylada yapıyorsa aç içine bak kablolar gevşemiştir açamıyorsanda elektrikçiye götür veya kullanma
OlabilkrÖnceden böyle bir şey olmuyordu zaten bir kere düğmeye bastım cızırtı sesi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan dediğinizi yaptım ses gelmiyor acaba uzun süre priz kapalıda olduğu için olabilir mi
O düğmeye basışınla alakalı temas anında gelmiştir sorun olmazÖnceden böyle bir şey olmuyordu zaten bir kere düğmeye bastım cızırtı sesi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan dediğinizi yaptım ses gelmiyor acaba uzun süre priz kapalıda olduğu için olabilir mi
Teşekkür ederim sıkıntı yok yaniO düğmeye basışınla alakalı temas anında gelmiştir sorun olmaz
Evet lamba anahtarını bile yavaşça aç ortalara getir yine aynı sesi verir temas anındaTeşekkür ederim sıkıntı yok yani