sametserkan
80+
odada tek adet priz mevcut ben bunu 2li olmak şartlı ile 6 lı prize bolup kullanıyorum bu ne kadar dogru bir priz ile en fazla ne kullanılmalı?
Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sigortada odanıza gelen sigortanın amperi çok çok düşük değil ise ve kullandığınız uzatma kablosu kullanımda ısınmıyorsa sıkıntı yoktur.odada tek adet priz mevcut ben bunu 2li olmak şartlı ile 6 lı prize bolup kullanıyorum bu ne kadar dogru bir priz ile en fazla ne kullanılmalı?
16A sigorta standartBir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sigortada odanıza gelen sigortanın amperi çok çok düşük değil ise ve kullandığınız uzatma kablosu kullanımda ısınmıyorsa sıkıntı yoktur.
Fazla fazla yeter hocam, bir sıkıntı olmaz.16A sigorta standart
kablodada suanlık sıkıntı gormedim
Bir sıkıntı olacağınız zannetmiyorum ama o kadar fazla bir bilgim yok yine de bir elektirikçiye sor.16A sigorta standart
kablodada suanlık sıkıntı gormedim
Teşekkur ederimFazla fazla yeter hocam, bir sıkıntı olmaz.
ben 2ye boldum yani 12 priz kullanıyorumknk kendim 5 li priz kullanıyon sıfır sıkıntı
Teşekkur ederimBir sıkıntı olacağınız zannetmiyorum ama o kadar fazla bir bilgim yok yine de bir elektirikçiye sor.
sıkıntı olmaz bence sigorta da sorun yoksaTeşekkur ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 2ye boldum yani 12 priz kullanıyorum
16A sigorta fazla fazla yeter dediğim gibi. 6'lı prizlerinizin kablosunu sadece ara ara kontrol edin eğer hepsi dolu ve çoğunlukla aynı anda çalışıyorsa. Eğer bir ısınma gözlemlerseniz kablonun dayanacağı akımdan fazla akım geçiyordur ve erime yapabilir. Ama dokunduğunuz da herhangi bir ısınma ile karşılaşmıyorsanız hiçbir sorun olmaz.ben 2ye boldum yani 12 priz kullanıyorum
anladım peki onerebileceginiz kablo tipi falan varmı dayanıklı16A sigorta fazla fazla yeter dediğim gibi. 6'lı prizlerinizin kablosunu sadece ara ara kontrol edin eğer hepsi dolu ve çoğunlukla aynı anda çalışıyorsa. Eğer bir ısınma gözlemlerseniz kablonun dayanacağı akımdan fazla akım geçiyordur ve erime yapabilir. Ama dokunduğunuz da herhangi bir ısınma ile karşılaşmıyorsanız hiçbir sorun olmaz.
Yıllardır odamdaki tek prizi 6lı prize çoklayıp kullanıyorum sorun yaşamadım.li olmak şartlı ile 6 lı prize bolup kullanıyorum bu ne kadar dogru bir priz ile
12li olarak kullanıyorum ve aklınıza gelecek cogu şeyi takıyorum bilgisayarlar tv monitorler şarjlar ses sistemi falan filanYıllardır odamdaki tek prizi 6lı prize çoklayıp kullanıyorum sorun yaşamadım.