Neler Yeni

Prizi Çoklayıp Kullanıyorum Bir Sorun Oluşturur mu?

odada tek adet priz mevcut ben bunu 2li olmak şartlı ile 6 lı prize bolup kullanıyorum bu ne kadar dogru bir priz ile en fazla ne kullanılmalı?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
odada tek adet priz mevcut ben bunu 2li olmak şartlı ile 6 lı prize bolup kullanıyorum bu ne kadar dogru bir priz ile en fazla ne kullanılmalı?
Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sigortada odanıza gelen sigortanın amperi çok çok düşük değil ise ve kullandığınız uzatma kablosu kullanımda ısınmıyorsa sıkıntı yoktur.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sigortada odanıza gelen sigortanın amperi çok çok düşük değil ise ve kullandığınız uzatma kablosu kullanımda ısınmıyorsa sıkıntı yoktur.
16A sigorta standart
kablodada suanlık sıkıntı gormedim

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
furkan işçi
knk kendim 5 li priz kullanıyon sıfır sıkıntı

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Fazla fazla yeter hocam, bir sıkıntı olmaz.
Teşekkur ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk kendim 5 li priz kullanıyon sıfır sıkıntı
ben 2ye boldum yani 12 priz kullanıyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sıkıntı olacağınız zannetmiyorum ama o kadar fazla bir bilgim yok yine de bir elektirikçiye sor.
Teşekkur ederim

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Valla ben bu inşaatlarda kullanılan kalın turuncu kablolu uzatmalardan kullanıyorum jdhgfhjghldsjkghsdhgkd

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
ben 2ye boldum yani 12 priz kullanıyorum :D
16A sigorta fazla fazla yeter dediğim gibi. 6'lı prizlerinizin kablosunu sadece ara ara kontrol edin eğer hepsi dolu ve çoğunlukla aynı anda çalışıyorsa. Eğer bir ısınma gözlemlerseniz kablonun dayanacağı akımdan fazla akım geçiyordur ve erime yapabilir. Ama dokunduğunuz da herhangi bir ısınma ile karşılaşmıyorsanız hiçbir sorun olmaz.

16A sigorta fazla fazla yeter dediğim gibi. 6'lı prizlerinizin kablosunu sadece ara ara kontrol edin eğer hepsi dolu ve çoğunlukla aynı anda çalışıyorsa. Eğer bir ısınma gözlemlerseniz kablonun dayanacağı akımdan fazla akım geçiyordur ve erime yapabilir. Ama dokunduğunuz da herhangi bir ısınma ile karşılaşmıyorsanız hiçbir sorun olmaz.
anladım peki onerebileceginiz kablo tipi falan varmı dayanıklı

Yıllardır odamdaki tek prizi 6lı prize çoklayıp kullanıyorum sorun yaşamadım.
12li olarak kullanıyorum ve aklınıza gelecek cogu şeyi takıyorum bilgisayarlar tv monitorler şarjlar ses sistemi falan filan

Top Bottom