Neler Yeni

Prizi Çoklayıp Kullanıyorum Bir Sorun Oluşturur mu?

Kesinlikle öyle, fakat bağladığın şeyler elektrikli soba tarzı tek başına 2000W tüketecek şeyler değilse sorun yaşamazsın. Zaten diğer şartlarda sisteme çok yüklendiğin takdirde fazla akım çekilirse ve uygun sigorta takılmışsa(burası önemli) sorun yaşamazsın. Buradaki önemli etken çoklayıcı kablo ve bağlantı baralarının bu akıma dayanması, bunu da kısaca sistemin yük altındayken varsa uzatma kablona dokunarak anlayabilirsin.
anladım soba tarzı degilde daha cok bilgisayar monitor tv tarzı urunler şarjlar falan filan oluyor ben prizden gelen kablomu biraz daha kalını ile degiştirerek şimdilik bi onlem almıs olayım o zaman

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
anladım soba tarzı degilde daha cok bilgisayar monitor tv tarzı urunler şarjlar falan filan oluyor ben prizden gelen kablomu biraz daha kalını ile degiştirerek şimdilik bi onlem almıs olayım o zaman
Bu tarz ürünlerde sorun yaşamazsın dostum, ama yine kablo ısınıyorsa kesit artırımına gitsen daha iyi ekonomik açıdan.

Burqk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Burak mert
16 kullanıyorum felan diyormuşum :D. sıkıntı olmaz hocam.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kaliteli priz ise sorun olmaz. Çoklu priz olmadan olmuyor :D

Ne bağladığına bağlı. Br elektrik süpürgesi artı ütü bitirir.
mutfaktan fırın 1 buzdolabı 1 donduru baglı oldugu zaman bile her şey odamda calısıyor vazyette bişey olmuyo ama bilemedim yine güvenlik onlemi almam lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,320
Üyeler
163,641