Prizi Çoklayıp Kullanıyorum Bir Sorun Oluşturur mu?

Kesinlikle öyle, fakat bağladığın şeyler elektrikli soba tarzı tek başına 2000W tüketecek şeyler değilse sorun yaşamazsın. Zaten diğer şartlarda sisteme çok yüklendiğin takdirde fazla akım çekilirse ve uygun sigorta takılmışsa(burası önemli) sorun yaşamazsın. Buradaki önemli etken çoklayıcı kablo ve bağlantı baralarının bu akıma dayanması, bunu da kısaca sistemin yük altındayken varsa uzatma kablona dokunarak anlayabilirsin.
anladım soba tarzı degilde daha cok bilgisayar monitor tv tarzı urunler şarjlar falan filan oluyor ben prizden gelen kablomu biraz daha kalını ile degiştirerek şimdilik bi onlem almıs olayım o zaman

anladım soba tarzı degilde daha cok bilgisayar monitor tv tarzı urunler şarjlar falan filan oluyor ben prizden gelen kablomu biraz daha kalını ile degiştirerek şimdilik bi onlem almıs olayım o zaman
Bu tarz ürünlerde sorun yaşamazsın dostum, ama yine kablo ısınıyorsa kesit artırımına gitsen daha iyi ekonomik açıdan.

16 kullanıyorum felan diyormuşum :D. sıkıntı olmaz hocam.

Kaliteli priz ise sorun olmaz. Çoklu priz olmadan olmuyor :D

Ne bağladığına bağlı. Br elektrik süpürgesi artı ütü bitirir.
mutfaktan fırın 1 buzdolabı 1 donduru baglı oldugu zaman bile her şey odamda calısıyor vazyette bişey olmuyo ama bilemedim yine güvenlik onlemi almam lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,685
Üyeler
187,550
Son üye
REFL7CTION4Die