Neler Yeni

pro x mi arctis 7 mi

aydntgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
tugra aydın
ben tryhard oyun oynayan biri degilim benim için kafamı cok agırtmaması ve rahat olması onemli ama g pro xi cok fazla kişi kullanıor ve memnun ama arctis 7deki rahatlıgı vermior sizce arctis 7 aradaki farkı hak eder mi?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
arctis 7 alırdım ben

unicornkafasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emirhan Keskin
ben tryhard oyun oynayan biri degilim benim için kafamı cok agırtmaması ve rahat olması onemli ama g pro xi cok fazla kişi kullanıor ve memnun ama arctis 7deki rahatlıgı vermior sizce arctis 7 aradaki farkı hak eder mi?
arctis 7

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Arada 600TL var.
Aynı fiyat bandındaki kulaklıklara bakın.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Pro x'in ağrıttığını duymuştum

Söyleyen arkadaş da :

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
alpha s de uzun kullanımda agırtmaz dimi yani bir arctis 7 performansı beklemiyorum ama genede cunku butun gun onu kullanıcam
Daha çok kulak şeklinize bağlı bişey diyemem.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ama oyunlarda pedi vs yuzunden ses kasmak cok zor falan diyenler var ben kararsiz kaldım tamam rahatda hem fazla para verip hemde adam gibi ses kasamamak uzer beni
arctis 7-pro kullanan e sporcular var arctis 3 te ses kasmak zor ama ses kartlı arctisler için aynı şeyi söyleyemem.
arctis 7 en iyi wireless kulaklıklardan biri tasarım,rahatlık vs de katınca kıyaslamaya

Top Bottom