ben tryhard oyun oynayan biri degilim benim için kafamı cok agırtmaması ve rahat olması onemli ama g pro xi cok fazla kişi kullanıor ve memnun ama arctis 7deki rahatlıgı vermior sizce arctis 7 aradaki farkı hak eder mi?
arctis 7ben tryhard oyun oynayan biri degilim benim için kafamı cok agırtmaması ve rahat olması onemli ama g pro xi cok fazla kişi kullanıor ve memnun ama arctis 7deki rahatlıgı vermior sizce arctis 7 aradaki farkı hak eder mi?
ama oyunlarda pedi vs yuzunden ses kasmak cok zor falan diyenler var ben kararsiz kaldım tamam rahatda hem fazla para verip hemde adam gibi ses kasamamak uzer beniarctis 7 alırdım ben
Pro x'in ağrıttığını duymuştumben tryhard oyun oynayan biri degilim benim için kafamı cok agırtmaması ve rahat olması onemli ama g pro xi cok fazla kişi kullanıor ve memnun ama arctis 7deki rahatlıgı vermior sizce arctis 7 aradaki farkı hak eder mi?
onerebilirmisinizArada 600TL var.
Aynı fiyat bandındaki kulaklıklara bakın.
Alpha S bakabilirsin.onerebilirmisiniz
alpha s de uzun kullanımda agırtmaz dimi yani bir arctis 7 performansı beklemiyorum ama genede cunku butun gun onu kullanıcamAlpha S bakabilirsin.
Ses kartın iyi ise Beyerdynamic DT 770 Pro 250 ohm Kafaüstü Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Daha çok kulak şeklinize bağlı bişey diyemem.alpha s de uzun kullanımda agırtmaz dimi yani bir arctis 7 performansı beklemiyorum ama genede cunku butun gun onu kullanıcam
clıud flight s le alakalı bir bilginiz varmıDaha çok kulak şeklinize bağlı bişey diyemem.
Alpha S daha iyi sanırım.clıud flight s le alakalı bir bilginiz varmı
arctis 7-pro kullanan e sporcular var arctis 3 te ses kasmak zor ama ses kartlı arctisler için aynı şeyi söyleyemem.ama oyunlarda pedi vs yuzunden ses kasmak cok zor falan diyenler var ben kararsiz kaldım tamam rahatda hem fazla para verip hemde adam gibi ses kasamamak uzer beni