Neler Yeni

Profesyonel krampon önerisi 5500TL

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar eskiden belli birkaç kulüp oynadım Başakşehir ve Fatih karagümrük ve belli durumlardan dolayı bırakmak zorunda kaldım şu an yeniden başlamak istiyorum yaşım 16 ve güzel bir krampon almak istiyorum yeniden başlayacağım sizce bu kadar verilir mi ve aklımda 2 model var Nike Zoom mercurial Vapor 15 Elite SE fg ve aynı model olup bir farklı serisi olan superfly 9 Elite ag-Pro hangisini seçeyim ve arkadaşlarım arasındada oynuyorum sizce bir olumsuzluk oluşturacak durum olur mu başka ne önerirsiniz bu nodellerden yada başka modellere mi bakayim.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
vaporun tutuşu vs daha iyi gibi duruyor dış yüzeyi ama boğazlı olmaması bir dezavantaj bence

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vaporun tutuşu vs daha iyi gibi duruyor dış yüzeyi ama boğazlı olmaması bir dezavantaj bence
Hocam boğazlı derken birde sürüş ve vuruş hissiyatı nasıldır ikisinin birde ayağımın altına aldım mı güzel sürmük istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam cevap alabilirmiyim.

Son düzenleme:

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Hocam boğazlı derken birde sürüş ve vuruş hissiyatı nasıldır ikisinin birde ayağımın altına aldım mı güzel sürmük istiyorum.

Hocam cevap alabilirmiyim.
hocam boğazlıda dil kısmını da kapladığı için kramponun çorabı ben boğazlı tercih ediyorum hep şut çektiğim için
hangi mevkide oynuyorsunuz

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Berkecan Ergin
İstanbuldaysan nike'ın istiklal caddesinde ki mağazasına uğramanı orada daha değişik modelleri hem bulma hem test etme imkanın olur.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Berkecan Ergin
Yani daha önce gittin mi bilmiyorum ama cidden özel ürün isteyen herkesin o mağazaya uğraması lazım. Yurtdışında satılan ürünlerin bazıları bile mevcut.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Defansta oynuyorum hocam.
vapor al geç o zaman

İstanbuldaysan nike'ın istiklal caddesinde ki mağazasına uğramanı orada daha değişik modelleri hem bulma hem test etme imkanın olur.
aynen imkanınız varsa elinizle dokunup test etmek denemek daha iyi olur

şut çok çekmeyeceğin için daha dayanıklı ve dışı serttir vaporun defans için uygun zaten dikkat edersen çoğu futolcu da defansta tiempo copa gibi bu tarz kramponlar tercih ediyor

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani daha önce gittin mi bilmiyorum ama cidden özel ürün isteyen herkesin o mağazaya uğraması lazım. Yurtdışında satılan ürünlerin bazıları bile mevcut.
Tamamdır hocam bu modelleri bulabileceğim düşünüyorum bu dedikleriniz üzerine.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Berkecan Ergin
Tamamdır hocam bu modelleri bulabileceğim düşünüyorum bu dedikleriniz üzerine.
Bütçe buralardaysa eminim daha iyilerini bulacaksın hatta bütçenin yetmiyeceği ama beğeneceğin modelleride bulacaksın :D. Bu arada istiklal caddesinde 5 katlı bir bina olması lazım ufak bi yer değil karıştırma. asansörlü falan baya cafcaflı bi yer bilgin olsun yanlış nike girme. Taksimde inince metro ile sol taraftaki dükkanların sırasında.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
vapor al geç o zaman

aynen imkanınız varsa elinizle dokunup test etmek denemek daha iyi olur

şut çok çekmeyeceğin için daha dayanıklı ve dışı serttir vaporun defans için uygun zaten dikkat edersen çoğu futolcu da defansta tiempo copa gibi bu tarz kramponlar tercih ediyor
Tamamdır hocam yarın test edip size geri dönüş yapacağım.

Bütçe buralardaysa eminim daha iyilerini bulacaksın hatta bütçenin yetmiyeceği ama beğeneceğin modelleride bulacaksın :D. Bu arada istiklal caddesinde 5 katlı bir bina olması lazım ufak bi yer değil karıştırma. asansörlü falan baya cafcaflı bi yer bilgin olsun yanlış nike girme. Taksimde inince metro ile sol taraftaki dükkanların sırasında.
Tamamdır hocam.

İnternetten buldum galiba.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Berkecan Ergin
zxzxzxzx.png

Burası bahsettiğim mağaza

Top Bottom