Neler Yeni

Profesyonel oynamiyorum mekanik gereklimi?

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaslar normal olarak profesyonel bir oyun oynamiyorum baslangicta membran kullansam yeterli olurmu sizce?
yeterli olur tabii ki ama ben 330 tl ye saber rgb aldım çokta memnun kaldım mekanikteki tek özellik hızlı olması deil. Aynı zamanda dayanıklı bazı mekanik klavyelerde rgb ışıklandırma var bir mekanik klavye eğer insan gibi kullanırsan seni en azından 3-4 yıl götürür. Normal rgb olmayan düz ışıklı bir klavye kullandığını düşünürsek yılda 1 değiştirmen gerekebilir(Eğer günde 8 saat pc başındaysan)1 yılda 4-5 milyon basım ömrüne ulaşırsın zaten buda klavyenin basım ömrünün dolması demek. Yani 4 kere 90-100 tl verip her yıl değiştirip zahmette girmektense 330 tl verip hem rgb hem hızlı hemde dayanıklı bir klavye satın alabilirsin ama yinede karar senin 😊

WicHar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Atilla Sert
yeterli olur tabii ki ama ben 330 TL ye saber RGB aldım çokta memnun kaldım mekanikteki tek özellik hızlı olması deil. Aynı zamanda dayanıklı bazı mekanik klavyelerde RGB ışıklandırma var bir mekanik klavye eğer insan gibi kullanırsan seni en azından 3-4 yıl götürür. Normal RGB olmayan düz ışıklı bir klavye kullandığını düşünürsek yılda 1 değiştirmen gerekebilir(Eğer günde 8 saat PC başındaysan)1 yılda 4-5 milyon basım ömrüne ulaşırsın zaten buda klavyenin basım ömrünün dolması demek. Yani 4 kere 90-100 TL verip her yıl değiştirip zahmette girmektense 330 TL verip hem RGB hem hızlı hemde dayanıklı bir klavye satın alabilirsin ama yinede karar senin 😊
Bencede oyle aga sadece danismak istedim :) Mekanik alicam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçen ne kadar ?
300 max 350

300 max 350

O bütçey'e Saber RGB'yi önerebilirim hem mekanik klavye.

YouTube'dan videolarını izleyebilirsin.

WicHar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Atilla Sert

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Mekanik klavye ile daha iyi mi? oynanıyor ?

Ben özellikle laptop klavyesi gibi low profike sessiz klavye kullanıyorum yani seri ve güzelce oynanıyor :).

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Kerem Eldes

300 max 350
Bence 300-350 vericeksen mekanik al. Sonra uğraşma

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Mekanik klavye ile daha iyi mi? oynanıyor ?

Ben özellikle laptop klavyesi gibi low profike sessiz klavye kullanıyorum yani seri ve güzelce oynanıyor :).
bence de adam haklı kişiden kişiye değişir

Top Bottom