Ben bu iyi niyetinden dolayı sana bağış yapmak istiyorum kardeşim tamı tamına 0,0000 TL gönderiyorum.Profil fotoğrafınızı sadece 0tl karşılığında mc pixel art şeklinde yapabilirim pixel art profil fotoğrafı veya pixel art banner yapabilirim
İban atayım özelden 0tl atın yapayım
(Evet yanlış yazmadım tam tamına 0tl)
Konsepti tam anlamadım bir örnek atar mısınız?Profil fotoğrafınızı sadece 0tl karşılığında mc pixel art şeklinde yapabilirim pixel art profil fotoğrafı veya pixel art banner yapabilirim
Attım knk aldın mı?0 TL leri alayım seri
Teşekkürler hocamzaten masaüstüne kaydedip zoomlayarak blokların dokularını görebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hemmen deneyelim dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
@ijustfaruk Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Adam gibi adam ya 2 sene sonra teşekkür ediyor.Teşekkürler hocam
Benim pp yi yapabilirmisnProfil fotoğrafınızı sadece 0tl karşılığında mc pixel art şeklinde yapabilirim pixel art profil fotoğrafı veya pixel art banner yapabilirim
Arkadaşla birbirimizi Google'lıyorduk bu ne lan diyip fotoğrafı gösterdi gram hatırlamıyorum dedim konuyu açtım ayıp olmasın diyede hortlatmış bulundum etiketlenme hariç tüm bildirimler kapalı olduğu için yazdığım mesajlara gelen yanıtları vs kontrol edemiyorum hatta eskiden tag bildirimi bile kapalıydı bir konuya etiketlendiğimi şans eseri görünce hocalarıma ayıp olmasın diyerek açtım bildirimlerden nefret ederimAdam gibi adam ya 2 sene sonra teşekkür ediyor.
Benimki olur mu cok sevinirimProfil fotoğrafınızı sadece 0tl karşılığında mc pixel art şeklinde yapabilirim pixel art profil fotoğrafı veya pixel art banner yapabilirim