MüslümGürses
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Yılbaşı özel programından SS alayım
Yılbaşı özel programından SS alayım
Hazır yılbaşı yaklaşıyorken 2020'de de yaptığımız gibi profil fotoğraflarımıza yılbaşı şapkası takalım. Asıl ismi noel şapkası ama olsun.
Profil fotoğrafınızı atın, ben veya gönüllü arkadaşlar şapka eklesin.
Konuya beklediğimden fazla ilgi geldiğinden şunu eklemek istiyorum.
photopea.com sitesinden kendiniz de ekleyebilirsiniz. Transparent arka planlı şapka için:
Hazır yılbaşı yaklaşıyorken 2020'de de yaptığımız gibi profil fotoğraflarımıza yılbaşı şapkası takalım. Asıl ismi noel şapkası ama olsun.
Profil fotoğrafınızı atın, ben veya gönüllü arkadaşlar şapka eklesin.
Konuya beklediğimden fazla ilgi geldiğinden şunu eklemek istiyorum.
photopea.com sitesinden kendiniz de ekleyebilirsiniz. Transparent arka planlı şapka için:
Hocam bir şapka da ben alırımimgur.com
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.imgur.com
Böyle daha iyi oldu.Hocam bir şapka da ben alırımimgur.com
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.imgur.com
Buna şapka eklenmez ki. Pp yapsan pp dışında gözükür.
Adamın kafası yok reis.
Farkındayım. Bir umuttur yaşamak...Buna şapka eklenmez ki. Pp yapsan pp dışında gözükür.