- Reaksiyon skoru
- 126
Banada olur mu zaten sadece harfGeçen yıl da yaptığımız gibi bu yıl da Profil Fotoğraflarımıza Yılbaşı (noel) Şapkası ekleyelim.
Yapamayan arkadaşlarımız Profil fotoğrafını atsın gönüllü olanlarımız yardımcı olsun.
Fotoğrafına Yılbaşı(Noel) Şapkası eklemeyenler için nasıl yapacağınızı anlattığım bir konu açtım dileyen yapabilir. https://forum.donanimarsivi.com/konu/fotografa-nasil-yilbasi-noel-sapkasi-eklenir.651215/
hocam bana da yapar mısınız![]()
Benim O nun üstüne koyabiliyor muyuz ya![]()
Resimlerin büyük halini atarsanız olur çünkü ben indiremedim.Banada olur mu zaten sadece harf
TeşekkürlerMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimlerin büyük halini atarsanız olur çünkü ben indiremedim.
hazırlayacak varsa takayımYapmayan çok kişi var. @Abdullah Hacıgül olmaz ki böyle
@RGB Delisi bir el atalım Abdullah hocamahazırlayacak varsa takayım![]()
ben atıyom şimdi@RGB Delisi bir el atalım Abdullah hocama
thx
Haklısın aslında bildiğim kadarıyla Hristiyanlar'ın dini bayramı bu (Noel de olabilir). Bence yıl başı kutlamak da mantıklı değil, kıyamete 1 yıl daha yaklaşmış oluyorsun.Ben hristiyan bayramını kutlamam kardeş
hangi kıyametHaklısın aslında bildiğim kadarıyla Hristiyanlar'ın dini bayramı bu (Noel de olabilir). Bence yıl başı kutlamak da mantıklı değil, kıyamete 1 yıl daha yaklaşmış oluyorsun.
Doğumgünü kutlamakta yanlış bu mantıkla. Ölüme bir yıl daha yaklaşmış oluyoruzHaklısın aslında bildiğim kadarıyla Hristiyanlar'ın dini bayramı bu (Noel de olabilir). Bence yıl başı kutlamak da mantıklı değil, kıyamete 1 yıl daha yaklaşmış oluyorsun.