Neler Yeni

Profile mesaj sabitleme, isim altına söz yazabilme öneri

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Evet isteğim başta yazıyor. Böyle bir şey gelirse insanlar beğendikleri sözleri profillerine yazarak sabitleyebilirler. Şu an aklıma geldi. Foruma gelebilirse bu özellik güzel olur aslında. Ya da yönetici, moderatörler gibi ismimizin altına da yazı yazabilelim. Bu iki istekten birisi bile gerçekleşirse güzel olacaktır. @Mehmet Yılmaz @mertkuskapan @crazyreign @Abdullah Hacıgül @Emir Aydın @banxtre @Toxpox

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,944
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Nick altına mesaj yazma özelliği sadece yönetime aktif ve üyelere ise belirli durumlarda biz ödül olarak veriyoruz.

1612702089977.png

Örneğin

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Sabitleme xenforo desteklemiyor sanırım.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj sabitleme daha önce istenildi, böyle bir eklenti yokmuş.
Anladım hocam.
Nick altına mesaj yazma özelliği sadece yönetime aktif ve üyelere ise belirli durumlarda biz ödül olarak veriyoruz.

Alıntıyı görüntüle

Örneğin
Üyelere böyle bir yetki yok o zaman. Anladım hocam.
Sabitleme xenforo desteklemiyor sanırım.
Üzdü bu. :(

Tera

80+
Ya da yönetici, moderatörler gibi ismimizin altına da yazı yazabilelim.
Moderatörler ve yöneticilere özel. Mesele @White Ravens buna örnek, yanlış bilmiyorsam özel başlığını hâlâ değiştirebiliyor, moderatörlüğü bıraksa bile. Mesaj sabitlemenin gelmesini çok isterdim, zira önemli postlar altta kalıyor ve bazı profil mesajlarını silmek zorunda kalıyorum, hatta bazen kilitliyorum profilimi. Özel başlık aslında üyelere de getirilebilir, bunun örneğini görmek isteyenler ShiftDelete üyelerine bakabilir.

1613407389265.png

Moderatörleri etiketlemeyin, öneri konularına sadece yöneticileri etiketleyin. Aslında mertkuskapan'ın bakması gerekiyor ama çoğunlukla aktif değil.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Moderatörler ve yöneticilere özel. Mesele @White Ravens buna örnek, yanlış bilmiyorsam özel başlığını hâlâ değiştirebiliyor, moderatörlüğü bıraksa bile. Mesaj sabitlemenin gelmesini çok isterdim, zira önemli postlar altta kalıyor ve bazı profil mesajlarını silmek zorunda kalıyorum, hatta bazen kilitliyorum profilimi. Özel başlık aslında üyelere de getirilebilir, bunun örneğini görmek isteyenler ShiftDelete üyelerine bakabilir.

Alıntıyı görüntüle

Moderatörleri etiketlemeyin, öneri konularına sadece yöneticileri etiketleyin. Aslında mertkuskapan'ın bakması gerekiyor ama çoğunlukla aktif değil.
Ben bu konu için uygun bir örnek değilim, çünkü "moderatörlüğü bıraksa bile hâlâ değiştirebiliyor" gibi bir durum yok.
Zamanında yazdığım "Prometheus" imzası, ben görevi bıraktıktan birkaç ay sonra "En Çok Okunan Konuya Sahip Üye" şeklinde Mehmet Yılmaz tarafından değiştirilmişti. Yani değiştiren(değiştirebilen) ben değilim.

Ama güzel bir özellik, herkes için olmasa bile belli bir rütbeden sonra kullanılabilen bir özellik olması gerektiğini düşünüyorum.

Top Bottom