Photoshop.Arkadaşlar merhaba fotoğrafları bu tarz çizime dönüştürebileceğim program arıyorum bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum
photoshop cc 2019'dan bu tarz görüntüler elde edebilirsin cs6'dan da elde edebilirsin ancak cc versiyonu daha güncel olduğu için onu tercih ederim aktif cc 2019 kullanıcısıyımArkadaşlar merhaba fotoğrafları bu tarz çizime dönüştürebileceğim program arıyorum bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum
Teşekkür ederim peki bu tarz çizimleri yapmakk kolaymıphotoshop cc 2019'dan bu tarz görüntüler elde edebilirsin cs6'dan da elde edebilirsin ancak cc versiyonu daha güncel olduğu için onu tercih ederim aktif cc 2019 kullanıcısıyım![]()
maalesef hayır photoshopta soluksuz 3 saat geçirdiğimi biliyorum sdü fotoğrafçılık ve kameramancılık mezunuyum derslerde de aralıksız programın başındaydık yani bunu yapabilmek için önce temel bilgiler edinmelisin yoksa photoshop imtihanın olur ve soğursunTeşekkür ederim peki bu tarz çizimleri yapmakk kolaymı
Teşekkür ederimmaalesef hayır photoshopta soluksuz 3 saat geçirdiğimi biliyorum sdü fotoğrafçılık ve kameramancılık mezunuyum derslerde de aralıksız programın başındaydık yani bunu yapabilmek için önce temel bilgiler edinmelisin yoksa photoshop imtihanın olur ve soğursun