Programlama dersi için kitap

İce Wizard

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
Arkadaşlar Matlab Kitabı var bir tane fiziki olarak çok pahalı pdf olarak bulmaya çalışıyorum ama bulamadım bulup atabilecek var mı?
Kitap İsmi:Matlab İle Programlama Dr.Deniz Dal

G*riz*kalı Chrome'da durmadan site değişikliği yaşandığı için bu seferde Gen.lib.rus.esc sitesine giremiyorum.Bu sitede çoğu kitap çıkıyordu fakat giriş yapamadım istersen sen dene birde,belki benimle alakalı bir sorundur.Onun haricinde şu siteden iniyor sanırım:

G*riz*kalı Chrome'da durmadan site değişikliği yaşandığı için bu seferde Gen.lib.rus.esc sitesine giremiyorum.Bu sitede çoğu kitap çıkıyordu fakat giriş yapamadım istersen sen dene birde,belki benimle alakalı bir sorundur.Onun haricinde şu siteden iniyor sanırım:
Yok bu siteye baktım olmuyor pdf bulmaya fln diyor da bekliyon bir şey yok.

Hiç bir yerde yok bulamadım

Eski baskıları bulursunuz sade. Veya açık kaynak lisanslı olanları. Telif hakları kanunu adamı ...turur.

Telegram gruplarında paylaşılıyormuş sanırım, baktın mı?

İngilizce kaynaklara da bakabilirsin. İngilizceni de ilerletmiş olursun.

Hocam bu kitabi almak zorundamisiniz ???

Yani Internette gunumuzde her sey varken bu tarz kitaplara para vermek enayilik gibi geliyor bana (Tabi bu benim gorusum)

Hocam bu kitabi almak zorundamisiniz ???

Yani Internette gunumuzde her sey varken bu tarz kitaplara para vermek enayilik gibi geliyor bana (Tabi bu benim gorusum)
Para vermeyeceğim zaten bulmaya çalışıyorum hoca bundakine benzer soru soruyormuş ilk sınav baya sıkıntı o yüzden.

Para vermeyeceğim zaten bulmaya çalışıyorum hoca bundakine benzer soru soruyormuş ilk sınav baya sıkıntı o yüzden.
Peki bundakine benzer Soru sordugu Bilgisini nerden aldiniz ?

yani dediginiz gibiyse o ayri onu bilemeyecegim ama yani bedeva bile verseler bu kitap yerine cok daha iyi kaynaklar var ozelliklede Ingilizceniz varsa yabanci kaynaklar oneririm Harvard gibi Onemli globalde onde gelen universite ogrencilerinin Proje odevi/seminer gibi amaclar ile anlattimlar yaptiklari videolar var cok iyi mesela onlar o tarz seyler ile kendinizi gelistirmenizi oneririm

Peki bundakine benzer Soru sordugu Bilgisini nerden aldiniz ?

yani dediginiz gibiyse o ayri onu bilemeyecegim ama yani bedeva bile verseler bu kitap yerine cok daha iyi kaynaklar var ozelliklede Ingilizceniz varsa yabanci kaynaklar oneririm Harvard gibi Onemli globalde onde gelen universite ogrencilerinin Proje odevi/seminer gibi amaclar ile anlattimlar yaptiklari videolar var cok iyi mesela onlar o tarz seyler ile kendinizi gelistirmenizi oneririm
Gözetmen hoca söyledi onlara benzer olduğunu ingilizce kaynaklara bakıyorum onun dışında kendimde çalışıyorum bakalım.

Geri