Ben 16 yaşındayım.10. sınıfa gidiyorum.Programlama örenmek istiyorum.11.sınıfa geçerken yabancı dil bolumunu mu seçsem yoksa sayısal bolumunu mu seçsem benim için daha iyi olur ? (ingilizcem kotu bu arada)
ingilizce şart.Yabancvı kaynak çok var.Ben 16 yaşındayım.10. sınıfa gidiyorum.Programlama örenmek istiyorum.11.sınıfa geçerken yabancı dil bolumunu mu seçsem yoksa sayısal bolumunu mu seçsem benim için daha iyi olur ? (ingilizcem kotu bu arada)
İngilizcen kötü ise bence yabancı dili seç çünkü yazılım dünyası full İngilizce ile geçiyorBen 16 yaşındayım.10. sınıfa gidiyorum.Programlama örenmek istiyorum.11.sınıfa geçerken yabancı dil bolumunu mu seçsem yoksa sayısal bolumunu mu seçsem benim için daha iyi olur ? (ingilizcem kotu bu arada)
Hocam İngilizce şart. Aynı zamanda İngilizce öğrenirken Türkçenizi de geliştirmeye çalışırsanız süper olabilir.Ben 16 yaşındayım.10. sınıfa gidiyorum.Programlama örenmek istiyorum.11.sınıfa geçerken yabancı dil bolumunu mu seçsem yoksa sayısal bolumunu mu seçsem benim için daha iyi olur ? (ingilizcem kotu bu arada)
cevabın için teşekkürleringilizce şart.Yabancvı kaynak çok var.
sayısaldan çok geri kalır mıyım ?İngilizcen kötü ise bence yabancı dili seç çünkü yazılım dünyası full İngilizce ile geçiyor
Sayısalı da ayrıca halletmen iyi olur yazılım dünyasında İngilizce ve Matematik işlercevabın için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
sayısaldan çok geri kalır mıyım ?