Neler Yeni

Proje Ödevi İçin Şarkıcı Önerisi

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Başlık biraz garip gelebilir olayı açıyorum;
İngilizce hocası bizden bi şarkıcıyı veya bir grubu seçmemizi istedi ve onların neler yaptığını , nerelere konu olduğunu ve kim olduğunu 3-4 parça halinde anlatmamızı istedi. Ben de genellikle phonk dinlediğim için ve phonk yapan çoğu sanatçının benim ödevim için yeterli bilgi çıkartmaması sonucu sizden yeterli uzunlukta bilgi çıkarabileceğim şarkıcı veya grup önerisi istiyorum. NEFFEX'i düşünmüştüm ama arkadaşım yapıyor onunla ilgili onu yapamam.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
kimi seviyorsan onu yap ama ben olsam Neşet Ertaş yapardım.
1666801961703.png

1666801973495.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Başlık biraz garip gelebilir olayı açıyorum;
İngilizce hocası bizden bi şarkıcıyı veya bir grubu seçmemizi istedi ve onların neler yaptığını , nerelere konu olduğunu ve kim olduğunu 3-4 parça halinde anlatmamızı istedi. Ben de genellikle phonk dinlediğim için ve phonk yapan çoğu sanatçının benim ödevim için yeterli bilgi çıkartmaması sonucu sizden yeterli uzunlukta bilgi çıkarabileceğim şarkıcı veya grup önerisi istiyorum. NEFFEX'i düşünmüştüm ama arkadaşım yapıyor onunla ilgili onu yapamam.
.

Sevdiğin birini yap geç

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
sınıfta illa birisi yapıyordur

peste noire fransız black metal gurubu haklarında çok bilgi yok müzik sözleride belli belirsiz eski fransızca kullandıkları için anlaşılmıyor sanırım dinlerim çok derinlemesine hikayelerine bakmadım

marilyn manson bakabilirsin gerçek ismi ailesi hayatı çocukluğu hakkında bir sürü yazı var

usta ben rock yada metal yapmam vs dersende bir fikrim yok

ek olarak
darkthrone
jinjer bu ikisinede bakabilirsin jinjerin screamları ve gitar soloları çok hoşuma gidiyor

bir tane daha geldi aklıma ghost
düz ghost bu adamında tarzı albumleri gitar soloları müzik sözleri tek kelimeyle şahane

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,911
Üyeler
161,161
Son üye
Kayradecnn
Top Bottom