teşekkürleroyun bitmiyor oyunda er ya da geç öleceksin sonsuza dek hayatta kalman imkansız oyunun amacı mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmak. youtubeden araştırıp birkaç tane güzel mod indirebilirsin modlar oyunu aşırı eğlenceli yapıyor
Ben genellikle kendime 2 katlı bir ev seçiyorum ve tüm camları (kapıların camları dahil) kapatıyorum. Bunu yapmak için başka evlerdeki perdesi olan pencerelere sağ tıklayıp çarşaf al mı ne öyle bir şey yazacak onları toplayın ve kendinize seçtiğiniz evdeki perdesiz camlara sağ tıklayıp yerleştirin. Sonra gidin başka evlerden loot yapıp kendi evinize toplayın. Benim bu anlattığım ileride hiçbir işe yaramayacak çünkü ileride elektrik ve su kesiliyor marangozlukta iyi olmak lazım. Baya tutorial videoları var globalde onlara bakabilirsiniz(bizde anlatan abilerde var daha rahat anlarsınız)teşekkürler
TeşekkürlerBen genellikle kendime 2 katlı bir ev seçiyorum ve tüm camları (kapıların camları dahil) kapatıyorum. Bunu yapmak için başka evlerdeki perdesi olan pencerelere sağ tıklayıp çarşaf al mı ne öyle bir şey yazacak onları toplayın ve kendinize seçtiğiniz evdeki perdesiz camlara sağ tıklayıp yerleştirin. Sonra gidin başka evlerden loot yapıp kendi evinize toplayın. Benim bu anlattığım ileride hiçbir işe yaramayacak çünkü ileride elektrik ve su kesiliyor marangozlukta iyi olmak lazım. Baya tutorial videoları var globalde onlara bakabilirsiniz(bizde anlatan abilerde var daha rahat anlarsınız)