Neler Yeni

PROJECT ZOMBOİD İÇİN MOD

gevitter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
Merhaba arkadaşlar yeni arkadaşımla project zomboid aldık fakat oyunu yeni öğrendik eğitim maçından sonra modlar bölümünü keşfettik oyun için şunu kullan yani normalden daha iyi diyeceğiniz mod varmı yada moda gerek varmı acaba biz sadece survival istiyoruz zaten

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,723
İsim
efe araci

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ata

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,723
İsim
efe araci
Araba modu biraz çok ama modlar güzel seçilmiş gereksiz bir şey görmedim. Gidince kurayım bunu hatunla başlayacaktık iyi oldu
keyfinize göre hocam ben oyundaki arablaları basit bulduğum için ekledim :D

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,723
İsim
efe araci

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,723
İsim
efe araci

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,723
İsim
efe araci
hocam orada araba dışında şunu kullan gerekir yani kullanmassan malsın dediğin modları söylermisin o yeter seni yormassam
hocam ben zaten 500 tane mod ile oynuyorum oyunu :D oraya genel olarak oyun zevkini artıracak ve oyundaki bazı bugları düzelten modlar ekledim hepsini kullanmanı öneririm
2 adet mod bulunuyor onların boyutu yüksek Brita's armor ve weapon pack , bu mod paketini yapmamın sebebi oyuna yeni başlayan arkadaşlar hem modlu oynasın hem de oyuna daha hızlı alışsın.
araba modlarını indirmek zorunda değilsin ama görüntü seviyorsan indirebilirsin.

gevitter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
hocam ben zaten 500 tane mod ile oynuyorum oyunu :D oraya genel olarak oyun zevkini artıracak ve oyundaki bazı bugları düzelten modlar ekledim hepsini kullanmanı öneririm
2 adet mod bulunuyor onların boyutu yüksek Brita's armor ve weapon pack , bu mod paketini yapmamın sebebi oyuna yeni başlayan arkadaşlar hem modlu oynasın hem de oyuna daha hızlı alışsın.
araba modlarını indirmek zorunda değilsin ama görüntü seviyorsan indirebilirsin.
hocam son soru ben nasıl ekleyiceğim steamdan anlamadımda modları ekelmeyi çözemedim yani bide şöyle ekleyeceğim coop açıp arkadaşla gireceğiz nasıl yapalım

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,723
İsim
efe araci
hocam son soru ben nasıl ekleyiceğim steamdan anlamadımda modları ekelmeyi çözemedim yani bide şöyle ekleyeceğim coop açıp arkadaşla gireceğiz nasıl yapalım
project zomboid co-op mod rehberine bak biraz karışık çünkü attığım linkten hepsine abone ola basacaksın inmesini bekleyeceksin oyunu açacaksın aktif ediceksin sonra kendin hostlaman lazım serveri en az 8gb ram vericeksin modlar kısmında teker teker modları seçeceksin işkence bir süreç.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,735
İsim
misfit
Toqtir'in mod paketi var, ben çok beğenmiştim. Biraz zordur ama gayet iyi. Yeni başladıysanız bir süre Vanilla oynayın, zaten onlarca kez öleceksiniz. Oyunu iyice öğrenmeye başlayınca modlama işine girersiniz. Çok fazla mod var, tek tek mod aramak yerine direkt mod paketlerine bakın.

Top Bottom