Neler Yeni

PROJEM İÇİN "METRİK VİDA ve SOMUN" NEREDEN BULABİLRİM?

prooyuncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Alper Baykara
Merhaba

Ben ufak çaplı bir direksiyon seti projesi yapıyorum. Bütün parçaları aldım fakat birleştirmek için metrik civata ve somun lazım ama oturduğum yerin sanayisinde veya nalburlarda "Metrik" vida veya civata satılmıyor. Bunu internetten nasıl temin edebilir? Araştırmama rağmen internette bir site vb. hiçbir şey bulamadım. Bilgisi olanlar yardım edebilirmi lütfen.

TEŞEKKÜRLER

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Merhaba

Ben ufak çaplı bir direksiyon seti projesi yapıyorum. Bütün parçaları aldım fakat birleştirmek için metrik civata ve somun lazım ama oturduğum yerin sanayisinde veya nalburlarda "Metrik" vida veya civata satılmıyor. Bunu internetten nasıl temin edebilir? Araştırmama rağmen internette bir site vb. hiçbir şey bulamadım. Bilgisi olanlar yardım edebilirmi lütfen.

TEŞEKKÜRLER
Zaten ülkemizde uçak ve savunma sanayi haricinde neredeyse her yerde metrik vida kullanılır ama adı metrik olarak satılmaz. Mesela metrik 5 somun alacaksaniz capi 5 olan bir somun alırsaniz aynisi olacaktır. Iyi günler. 😊

prooyuncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Alper Baykara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten ülkemizde uçak ve savunma sanayi haricinde neredeyse her yerde metrik vida kullanılır ama adı metrik olarak satılmaz. Mesela metrik 5 somun alacaksaniz capi 5 olan bir somun alırsaniz aynisi olacaktır. Iyi günler. 😊

Yani bu videodaki civataları M8 yerine 8 çaplık vida dersem verirlermi?

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50

Yani bu videodaki civataları M8 yerine 8 çaplık vida dersem verirlermi?
Az sonra bakıcam kusura bakmayın 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam emin değilim ama ölçüyü değiştirirseniz bana bisey olmaz gibi geldi. Emin değilim. Ayrıca metrik 8 saplama diyor. Onun ölçüleri farklı oluyor. Yani iş Olmadı gibi :(

Son düzenleme:

QRuder

80+ Silver
Merhaba

TEŞEKKÜRLER
Sanayide kesin bulursun şehir içi zor

Top Bottom