Neler Yeni

Promods Konvoy Var (İftara kadar)

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar iyi günler.
DLC'li bir konvoy yapmak istedim haritada belirttiğim yerlere gidelim peş peşe zevkli olur.
İberia harici hepsi gerekiyor dlc olarak.
discorddan bir odaya toplanırız (bas konuş halinde) Herkes iç içe konuşmazsa sevinirim ne denildiği anlaşılmıyor .
Maksimum 30 kişi olalım fazlasında çok karışıklık oluyor.
Çok fazla kişi gelirse eğer ikinci turu atarız geri dönüş olarak.
Sizden isteğim perdeli dorse almanız(beyaz) ve arabalarınızı beyaz yapıp öne Donanım arşivi yazmanız birbirimizi tanımamız açısından.
Tırlarınızı led manyağı yapmayın lütfen. Mümkünse benim yaptığım gibi man yapın hepimizin arabası aynı olsun.
Hız olarak en öndeki konvoy başı 90 - 100 arası sabitler oyunun zevkine varalım .
Bir de arabalarınızı 750 730 hp gibi uçuk kaçık seçmeyin 560 540 520 500 hp gibi seçenekler seçin.
Yolun sonunda maden de bitiricez güzel bir etkinlik olacağını düşünüyorum.
Ekran Alıntısıvffvvf.PNG

Ekran Alıntısıdfdffd.PNG

Ekran Alıntısıdfdfdasfd.PNG

Toplanma yeri: Honningsvag Garaj

Lütfen troll yapacak , Öndeki gitmiyor sağdan sollayayım soldan çıkayım makas atayım selektör yağmuru yapayım diye uğraşan arkadaşlar gelmesin.

Birde iki kişi biri en önde biri en arkada olmak üzere iki kişi konvoyu yönlendirecek lazım. Discordda düşünürüz bunu sıkıntı olmaz.

Eğer bir aksilik çıkmassa 2 günde bir yaparız böyle. Tabi dlc'siz yollara da gideriz haritayı halledip.

Mümkünse discord da ki adınızı ve oyunda ki nickinizi de söyleyin ona göre bilelim kimin olduğunu.

Honningsvag- Lvalo- Verkhnetulomky- Murmansk- Kirkenes

Bence iş almaya gerek yok çünkü sonra herkes dağılır alacak olan da güzergahın üstünde iş seçerse çok iyi olur.

Oyuna girmeden modemleri resetleyin ping sorunumuz olmasın.

Tekerinize taş değmesin yolunuz açık olsun.
Gelecek olanlar 15.30'da discord da Donanım arşivi lojistik kısmındasohbet bölümünde bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,153
Üyeler
165,293
Son üye
koral01
Top Bottom