Protein ocean fitness paketi aldım sizce iyi mi? yaptım ?

Polat Alengir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
448
merhaba arkadaşlar 1 saat önce baya güzel indirimde fitness paketi aldım. 750 TL'ye aldım sporda 3.haftam sizce kullansam sorun olurmu protein tozu kullanırım gibi çünkü günde hiç protrin alamıyorum sadece kahvaltıda yumurta vs alıyorum o kadar sizce iyi mi? yapmışım yorumları bekliyorum. he bu arada şuan yağ yakım dönemindeyim spora kilo vermek için gidiyorum 20 günde 4.5 kilo verdim kullanmamda sakınca varmı bunları.

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    11.4 KB · Hit: 35
günde hiç protrin alamıyorum sadece kahvaltıda yumurta vs alıyorum o kadar
Bu spor yapmayan birisi olsan bile sağlıksız bir şey farkındasın değil mi? Protein tozuna sarılmadan önce en azından günlük hedefinin %80'i kadar etten bakliyattan protein al sonra yetmezse toza başlarsın. Son 4 yıldır ne kadar spora başlayan varsa sosyal medyanın saçma etkisi yüzünden hemen takviyelere sarılıyorlar. Ben bile eskiden bir tek kreatin kullanıyordum, onu kullanmayı da bıraktım. Düzgünce yiyip içersen, yeterince uyursan ve kası güzel uyarırsan gerisi otomatik geliyor.

Neyse soruna cevap, evet 750 TL'ye göre iyi.

Bu spor yapmayan birisi olsan bile sağlıksız bir şey farkındasın değil mi? Protein tozuna sarılmadan önce en azından günlük hedefinin %80'i kadar etten bakliyattan protein al sonra yetmezse toza başlarsın. Son 4 yıldır ne kadar spora başlayan varsa sosyal medyanın saçma etkisi yüzünden hemen takviyelere sarılıyorlar. Ben bile eskiden bir tek kreatin kullanıyordum, onu kullanmayı da bıraktım. Düzgünce yiyip içersen, yeterince uyursan ve kası güzel uyarırsan gerisi otomatik geliyor.

Neyse soruna cevap, evet 750 TL'ye göre iyi.
özür dilerim hocam. ama cidden canım istedi kullanmak. istersen iptal edeyim

özür dilerim hocam. ama cidden canım istedi kullanmak. istersen iptal edeyim
Yok kanka sert konuşmak istemedim özür dilemene gerek yok. Kullan bu seferlik ama bence sonrasında bunlara para vermek yerine tavuğa pilava para ver.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,775
Üyeler
184,682
Son üye
İsa arslan
Geri