Protein ocean marka protein tozu aldım kaliteli mi

acrylaoda

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhabalar yeni spora başladım protein tozu olarak proteinocean markasını elraennden gördüm aldım 16 servisliği 400 tl ama high nutrition diye hiç adını duymadığım bir marka daha gördüm 76 servisliği 300tl civarı alınır mı yoksa hiç duymadığım için tehlikeli mi olur protein oceandan devam mı edeyim

Ocean F/P en iyi markalardan. Sıkıntı olmaz

hocam ocean önermem ama düşük bütçede illa ben bunu alıcam almazsam gelişemem diyorsanız alın.
(Kullanmadan kötülüyorsun demeyin 1800tl harcama yaptım çoğu ürününü denedim gerçekten kötü)

hocam ocean önermem ama düşük bütçede illa ben bunu alıcam almazsam gelişemem diyorsanız alın.
(Kullanmadan kötülüyorsun demeyin 1800tl harcama yaptım çoğu ürününü denedim gerçekten kötü)
Bence ocean fakir spor severlerin dostu diyebilirim çünkü o fiyat bandında öyle fp ürün bulunmuyor.

Son düzenleme:
Tam olarak neresi kötü tadı falan mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence ocean fakir spor severlerin dostu diyebilirim çünkü o fiyat bandında öyle fp ürün bulunuyor.
Ne önerebilirsin hocam ondan başka

hocam ben protein tozu kullanmıyorum alacak olsam bigjoy dan falan alırım fakat protein tozu almak yerine tavuk alsanız daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

size kalmış bütçenize göre forumlarda araştırabilirsiniz hangi marka daha iyi v.s diye

High Nutrition uzak durun ucuz olduğu için aşırı satılıyor ama bir yararı yok emin olun. ProteinOcean çoğu vücut geliştirme işiyle uğraşanların sponsoru orta derece ürünleri var. Eğer bütçeniz yüksekse Weider gibi firmaların Protein tozlarını alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,949
Üyeler
183,923
Son üye
haredur
Geri