Neler Yeni

Protein takviyesi yapabileceğim yiyecekler

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Fitness'a gidiyorum ve günlük protein ihtiyacım yaklaşık 120 gram
Hangi besinleri tüketerek bu ihtiyacımı karşılayabilirim yazdığınız yiyeceklerin protein miktarını da yazarsanız iyi olur
Misal protein bar gibi ambalajlı yüksek protein içeren ürünler yemeli miyim zincir marketlerde vs. satılıyor ve etkili ise almayı düşünmüyor değilim

İyi akşamlar iyi forumlar

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
Hangi besinleri tüketerek bu ihtiyacımı karşılayabilirim yazdığınız yiyeceklerin protein miktarını da yazarsanız iyi olur
Misal protein bar gibi ambalajlı yüksek protein içeren ürünler yemeli miyim zincir marketlerde vs. satılıyor ve etkili ise almayı düşünmüyor değilim

Tavuklu pilav

Berke Fitness

80+ Bronze

yumurta, yulaf, tavuk göğsü, pınar protein, içim fit, yer fıstığı ezmesi, badem, kaju, pilav, et

majorw0w

80+ Silver

Sabah yumurta ye 4 yumurta beyazlarını ye 2 tanesinin sarısını yiyebilirsin 25 gram buradan gelir. 50 gr yumurtada 6 gram protein vardır. 100 gr tavuk göğüsünde 22.5 gram protein var ona göre yiyebilirsin. Ek olarak protein tozu tüketebilirsin. Karb için pirinç tüketebilirsin. Lorda da iyi miktarda protein var shake yapabilirsin.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
pınar protein, içim fit
Kadar gereksiz ve pahalı bir şey yok galiba. Protein tozu alsan yarı fiyatına aynı protein miktarını alıyorsun. Hem de içinde bcaa'sı glutamini vs olmuş oluyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yumurta, yulaf, tavuk göğsü, pınar protein, içim fit, yer fıstığı ezmesi, badem, kaju, pilav, et
hocam sen sporla ilgileniyordun sanırım bu protein barlar vs. ne ayak içeriğini pek okuma fırsatım olmadı
bir de içim fit ve pınar protein fiyatının hakkını veriyor mu

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
18 yasini gecmeden supplement kullanmayi onermiyorum
Ben 22 yaşında olduğum için öyle düşünmüştüm. 18 yaş altı ise bu tür ürünleri protein alamayacağı zaman tüketmeli. Mesela spordan çıktı yemek yiyemeyecek bunu içebilir. Sürekli içilmemeli.

Top Bottom