Protein Tozu aroma önerisi

ErenMaiky

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,113
Split antreman yapıyorum . kreatin alalı 1.5 hafta oldu psikolojikmi bilmiyorum ama almadan önce kendimi 7.5 kg dambılla yaptığım hareketler 10 kg ile yapmaya başladım içmeden önceki halime göre kendimi daha çok zorluyorum. Protein ocean ın birtday cake ini kullanıyorum 1.5 aydır artık sıkıldım aynı şeyi içe içe farklı bir aroma almak istiyorum . önerdiğiniz aroma varmı çikolata veya muzlu almayı düşünüyordum . su ile en iyi giden aroma hangisi sizce ? sütle her aroma gider ztn

Split antreman yapıyorum . kreatin alalı 1.5 hafta oldu psikolojikmi bilmiyorum ama almadan önce kendimi 7.5 kg dambılla yaptığım hareketler 10 kg ile yapmaya başladım içmeden önceki halime göre kendimi daha çok zorluyorum. Protein ocean ın birtday cake ini kullanıyorum 1.5 aydır artık sıkıldım aynı şeyi içe içe farklı bir aroma almak istiyorum . önerdiğiniz aroma varmı çikolata veya muzlu almayı düşünüyordum . su ile en iyi giden aroma hangisi sizce ? sütle her aroma gider ztn
selam hocam bende 7 aydır fitness la uğraşıyorum 6 ıncı ayımda aldım kreatini hani dambıl ağırlıklarım zaten 25 30 arası hareketten harekete orası ayrı öyle bir artış olmadı bende fakat 2 haftada görünüşü etkiledi bunu söylemek istedim kreatin olarak hiq creapure kullanıyorum

çikolata beni çok bayıyo şahsen muz ve çilek tercih ediyorum ama kimisi de bunları sevmiyor. bence alabileceğin en ufak boyuttan alıp dene farklı farklı çeşitleri

oreo veya çikolatalı öneririm onlarda çok iyi ve muzda tercih edilebilir ve su tüketimine dikkat et

çikolata beni çok bayıyo şahsen muz ve çilek tercih ediyorum ama kimisi de bunları sevmiyor. bence alabileceğin en ufak boyuttan alıp dene farklı farklı çeşitleri
deneyeceğim saol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oreo veya çikolatalı öneririm onlarda çok iyi ve muzda tercih edilebilir ve su tüketimine dikkat et
3 L su garanti içiyom her gün

protein ocean oreo güzel tavsiye ederim. En son lansman indirimi vardı bitmediyse.

bence ilk kaslara bir şekil ver sonra gelişimin yavaşladığında veya durduğunda başlamak lazım 6. ay gibi mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bitelio çok oldu fakat kreatin indirimde
prtnocn dan kreatin sunset 2 tane almıştım lansmandan. hoşuma gitti tadı turuncu şurup a benziyor onu kullanıyorum. arkadaşım kreatini övünce bende aldım erken olmasında bir sakınca varmı ? 2 tanesi 530 TL'ye gelmişti toplam 600 gr

Bisküvili içiyordum ben çok güzeldi (proteinocean)

Geri